Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada d’Instamaps

Jornada d’Instamaps

Inici 25/02/2020 - 18:15
Lloc Sala d'Actes de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)
Parc de Montjuic, s/n Barcelona

Jornada d’Instamaps

Organitza: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

Presentació

Nota informativa en format PDF

En aquesta nova jornada formativa, que vol ser pràctica i dinàmica,es mostrarà  pensant tant en els que fa poc que heu arribat a l’eina, com en aquells que ja la teniu com a part del vostre treball.

Es farà un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma, a partir de la realització de tres mapes concrets que permetran mostrar les possibilitats i les funcionalitats de l’eina. També es farà un repàs de novetats, millores i trucs que potser no coneixeu.

Així, treballarem:

  • Instamaps. Galeria, visor i editor. Eines
  • Mapa 1. En base a la creació i l’ús de geoinformació per part de l’usuari (turisme, excursionisme, activitats de muntanya).
  • Mapa 2. En base a la pujada de dades des d’arxius i estilització: mapes dinàmics (mapes d’estats, mapa a partir de la informació pròpia dels usuaris).
  • Mapa 3. En base a la pujada de dades del núvol i visualització. Consum de serveis de dades al núvol (mapes dinàmics, dades obertes). Aquí s’explicarà la nova funcionalitat de consum ràpid de dades obertes des dels portals.

Instamaps és una plataforma web de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials. Instamaps ha estat dissenyat per facilitar l’ús i la difusió de geoinformació. Permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica.

No serà necessari l’ús d’ordinadors per part dels assistents.

Inscripcions

L’assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible.

Per a inscripcions clicar AQUÍ

Més informació

Web Instamaps

Share This Post

Torna a Formació