Inici | 04/12/2020 |
---|
Organitzen: Col·legi Enginyers Agrònoms de Catalunya i Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Programa
10.00 h Presentació de la jornada
-
- Sr. Joan Viñas, delegat de Tarragona del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
10.15 h PECT de Reus i el Camp de Tarragona per a una alimentació innovadora, segura, saludable i sostenible – NUTRISALT
• La valorització dels OOVE a la cuina Mediterrània.
10.45 h PECT Motors Segarra-Garriga transformació en origen
• Optimització de l’extracció de l’OOVE mitjançant NIR Mòbil.
• Resultats experimentals del projecte Motor Oli associats al control d’almàsseres.
12.00 h Cloenda de la jornada
Totes les ponències aniran a càrrec del Sr. Agustí Romero. Investigador de l’IRTA de Mas Bové i membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verge d’Oliva de Catalunya del DARP
Inscripcions
La jornada és gratuïta i en línia però cal inscriure’s a través de l’enllaç: https://forms.gle/i4t3bVRoSrpokH639
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir
Per més informació podeu contactar amb l’Escola Agrària Mas Bové: Sr. Albert Torredemer (A/e: atorredemer@gencat.cat)