Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada: “La Sostenibilitat, factor clau en el sector agroalimentari”

Jornada: “La Sostenibilitat, factor clau en el sector agroalimentari”

16 de maig de 2023 // 17:00 - 19:30

  • Dimarts, 16 de maig de 2023
  • De 17:00h a 19:30h
  • Seu COEAC Barcelona (Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a)

Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC)

Antecedents

Cada dia podem disposar en les nostres taules dels aliments que ens nodreixen i dels quals ens beneficiem, perquè darrere hi ha tota una cadena de valor diversa que es veu afectada per les noves tendències en el consum, pels nous hàbits, per les noves normatives i per tots aquells factors que generen canvi i transformació.

Un gran objectiu de la nostra societat és poder fer compatible el nostre model eminentment econòmic amb el medi ambient, i això també afecta el nostre ecosistema agroalimentari.

La sostenibilitat o desenvolupament/creixement sostenible, entès en les seves tres vessants (economia, medi ambient i societat, ara ja afegeixen una quarta que és la governança), és un concepte que està inundant de forma progressiva i intensa tota la nostra societat. El nostre sector agroalimentari no és aliè a aquest fet i ja s’estan generant importants transformacions en totes les vàlues de la cadena de valor.

Jornada: La Sostenibilitat, factor clau en el sector agroalimentari

Com es gestiona la SOSTENIBILITAT des dels diferents esglaons de la cadena de valor del sector agroalimentari?

Prenent com a general el concepte i evolució de la SOSTENIBILITAT, tindrem l’oportunitat d’escoltar, aprendre i participar de forma activa a través de diferents ponències d’experts del sector agroalimentari.

Al costat d’ells podrem assistir a les presentacions i explicacions de diferents exemples concrets d’empreses del sector agroalimentari que han interioritzat i incorporat a la seva estratègia i model de negoci, els conceptes, els valors i accions fonamentades en la SOSTENIBILITAT.

Juntament amb l’aplicació pràctica i objectiva, com són: reduir l’afectació a l’entorn, participar de forma activa en benefici de la nostra societat (RSC) o gestionar dins d’una valors i paràmetres de compromís legal i professional. Tot això sempre dins del marc necessari de rendibilitat econòmica que exigeixen els seus diferents stakeholders, en tots i cadascun dels esglaons de la cadena de valor en els quals participen.

INSCRIPCIONS

Per assistir-hi, cal que t’inscriguis en aquest enllaç.

PROGRAMA

Descarrega’t aquí el programa en PDF

 

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments