Inici » Esdeveniments » Formació » Nuclis d’R+D Green: Com incorporar la llei del canvi climàtic a convocatòries d’ajut per a projectes d’R+D

Nuclis d’R+D Green: Com incorporar la llei del canvi climàtic a convocatòries d’ajut per a projectes d’R+D

Inici 04/05/2023 - 11:30

Nuclis d’R+D Green: Com incorporar la llei del canvi climàtic a convocatòries d’ajut per a projectes d’R+D

  • Jornada en línia
  • Organitza: ACCIÓ
  • Data: Dijous, 4 de maig, d’11.30h a 13h.

Connecta’t a aquesta sessió per conèixer algunes particularitats de com incorporar la llei del canvi climàtic a les convocatòries d’ajut per a projectes d’R+D, per la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d’R+D Green en l’àmbit del canvi climàtic.

Els Nuclis d’R+D Green són una oportunitat per desenvolupar nous projectes de recerca i desenvolupament relacionats amb els residus amb l’objectiu d’iniciar nous processos a l’empresa o millorar els existents a partir d’innovacions tecnològiques.

Projectes objecte de la convocatòria:

  • Activitats d’R+D que generin productes, processos o serveis que estiguin alineats amb la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle: desenvolupament de materials sostenibles, les energies renovables, la mobilitat sostenible.
  • Adaptació als impactes del canvi climàtic i la reducció de la vulnerabilitat dels sistemes naturals i socioeconòmics: eficiència en l’ús de l’aigua, el sòl, l’energia, la millora en la biodiversitat o la contribució a la resiliència del territori.

Els ajuts es dirigeixen a empreses de forma individual o en cooperació amb altres empreses locals, socis internacionals o amb agents acreditats TECNIO.

Connecta’t en aquesta sessió i descobreix-ne tots els detalls!

Aquesta sessió forma part del programa ProACCIÓ Green d’impuls a la innovació empresarial per combatre el canvi climàtic i avançar cap a la circularitat, i es duu a terme en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Climàtic de la Generalitat de Catalunya. També forma part del programa Nuclis d’R+D empresarial en Economia circular, àmbit dels residus, d’ajuts a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental.

Objectiu de l’acte

Conèixer algunes particularitats de com incorporar la llei del canvi climàtic a convocatòries d’ajut per a projectes d’R+D, per la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d’R+D Green: àmbit canvi climàtic.
T’interessa si ets…
Una empresa o entitat del sistema RDI.

Programa

11.30 h   Benvinguda

Maite Ardèvol, líder d’equip d’Economia Circular d’ACCIÓ

11.40 h  Com incorporar la llei del canvi climàtic a convocatòries d’ajut per a projectes d’R+D

Adaptació al canvi climàtic: Gabriel Borràs, responsable d’Àrea d’Adaptació de l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic Mitigació al canvi climàtic

Mitigació al canvi climàtic: Elena Blanco, tècnica de l’Àrea de Mitigació de l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic

12.20 h Aspectes rellevants de la nova convocatòria de Nuclis d’R+D Green

Sandra Colom, líder d’equip de Recursos per l’R+D i la Innovació d’ACCIÓ

12.40 h  Torn obert de preguntes

13.00 h  Fi de la sessió

Inscripcions

Per a inscripcions aquí

Més informació

Web ACCIÓ

 

Share This Post

Torna a Formació