Inici » Esdeveniments » Formació » Cursos » Altres Jornades » L’Observatori de l’Enginyeria celebra la primera edició (Cornellà Llobregat, 6 juliol 2017)

L’Observatori de l’Enginyeria celebra la primera edició (Cornellà Llobregat, 6 juliol 2017)

6 de juliol de 2017 // 00:00 - 23:59

Ubicació: Museu Aigües. Carretera de Sant Boi, 4-6. 08940, Cornellà de Llobregat

  • És una iniciativa impulsada pels col·legis i associacions d'enginyeria catalans per conèixer la situació del sector al nostre territori.
  • L'estudi se sustenta en una ambiciosa enquesta a 1.000 enginyers i 500 empreses.

El pròxim dijous dia 6 de juliol, de 12 a 14 h, tindrà lloc la presentació de l'Observatori de l'Enginyeria, un estudi sobre la situació de l'enginyeria a Catalunya que celebra la seva primera edició. El projecte ha estat impulsat pels Enginyers Industrials de Catalunya, amb la col·laboració del conjunt de col·legis professionals i associacions d'enginyers catalanes, l'Agència de Qualitat Universitària, la Càtedra d'Estadística, i empreses representatives dels sectors industrials i tecnològics.

És un estudi inèdit a Catalunya i a Espanya, basat en una ambiciosa enquesta sobre 1.000 enginyers i 500 empreses i que recull la situació actual de l'enginyeria, tant des del punt de vista de la presència dels enginyers, com des dels reptes empresarials que hi estan relacionats. Aquest tipus de projecte sí que es duu a terme en el nostre entorn geogràfic més proper: França, Alemanya, el Regne Unit i Itàlia ja fa dècades que recullen aquesta realitat i analitzen com va evolucionant.

L'objectiu de l'Observatori de l'Enginyeria va més enllà de la lectura del present i pretén identificar quins són els reptes i necessitats en els pròxims deu anys. L'Observatori de l'Enginyeria neix amb vocació de continuïtat. Comença amb els resultats d'aquestes dues enquestes, però amb la previsió de repetir-les cada tres anys. Alhora, l'estudi continua amb un programa de reflexions i estudis complementaris que es desenvoluparan en el curs 2017-18 i els successius.

Horari

De 12 a 14 h

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments