Inici » Esdeveniments » Formació » La intel·ligència artificial i la digitalització, motors de canvi en el sector agroalimentari i logístic

La intel·ligència artificial i la digitalització, motors de canvi en el sector agroalimentari i logístic

Inici 10/03/2022

La intel·ligència artificial i la digitalització, motors de canvi en el sector agroalimentari i logístic

Organtiza: Acelera Pyme i EURECAT Centre Tecnológic de Catalunya, amb la col·laboració entre altres del COEAC.

Horari: De 10 a 12.30h

Lloc: Sala d’actes de l’Edifici Centre Directiu. c/ Major de Mercabarna, 76, 08040 Barcelona

*Atès l’aforament limitat de la sala per restriccions Covid-19, es prioritzarà l’assistència per ordre d’arribada dels registres d’inscripció.

En aquesta jornada es presentarà l’Oficina Acelera Pyme – Eurecat i els nous serveis gratuïts que es posen a disposició de les organitzacions per iniciar i avançar en el procés de transformació digital. S’aprofitarà la jornada per presentar el Kit Digital, destacar com s’integra la informació de diferents fonts a repositoris de dades, s’introduirà també el concepte de traçabilitat, amb una petita incursió a la tecnologia DLT (Distributed Ledger Technology).

L’Oficina Acelera Pyme Eurecat té per objectiu la potenciació de la transformació digital de les organitzacions del territori identificant les possibles oportunitats existents i el millor camí per aconseguir-ho en cada cas particular.

Objectius de la Jornada

Presentació de l’Oficina Acelera Pyme Eurecat com a nou punt de referència per a la transformació digital de les organitzacions:

Presentar els nous serveis gratuïts de l’Oficina Acelera Pyme Eurecat:

Servei de diagnòstic general de digitalització

Servei de diagnòstic d’especialització tecnològica (Ciberseguretat; Analítica Big Data i Intel·ligència Artificial; IOT; Fabricació avançada i Impressió 3D; Robòtica i automatització, i assessorament en finançament).

Proporcionar una visió general dels beneficis de la intel·ligència artificial i la digitalització en el sector agroalimentari i logístic.

Analitzar com l’analítica de dades ajuda les empreses a prendre millors decisions.

Conèixer l’experiència d’un procés de transformació digital a través d’un cas d’èxit.

Programa

10:00h – Benvinguda a la jornada; a càrrec de Pablo Vilanova, director d’estratègia i innovació de Mercabarna.

10:15h – La revolució tecnològica de les organitzacions; a càrrec de Roger Font, director de consultoria d’Eurecat.

10:30h – Presentació del programa Acelera Pyme; a càrrec d’Albert Martínez Castellarnau, consultor de Transormació Digital d’Eurecat.

10:45h – Beneficis de la intel·ligència artificial i la digitalització en el sector agroalimentari i logístic; càrrec de Xavier Domingo, director de la Unitat d’Intel·ligència Artificial Aplicada. Tecnologies digitals d’Eurecat.

11:15h – Cas d’èxit en digitalització.

11:45h – Torn obert de preguntes.

12:05h – Sessió de networking.

12:30h – Fi de la Jornada.

Destinataris

  • Pimes i autònoms dels sectors agroalimentari i logístic que estiguin interessats a conèixer els serveis de l’Oficina Acelera Pyme Eurecat.
  • Empreses interessades en la incorporació la Intel·ligència artificial, l’Analítica de dades, o la Traçabilitat dins del seu procés de transformació digital.

Inscripcions

INSCRIPCIONS

Share This Post

Torna a Formació