Inici | 01/06/2023 |
---|
Matins d’innovació social al sector agroalimentari
- Organitza: Generalitat de Catalunya. Matins d’innovació agroalimentària.
- Dia: 1 de juny de 2023
- Hora: De 9 a 13.30h.
- Lloc: Aula Magna – Casa Convalescència. C/ de Sant Antoni Maria Claret, 171. 08041 Barcelona
Programa
9.00 h Validació de les inscripcions
9.30 h Presentació de la jornada
Joan Gòdia. Director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.
9.45 h Ponència marc sobre la innovació social
Ignasi Martí. Director de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE.
10.30 h La col·laboració público-social
Isabel Garcia. Subdirectora general de Treball en la Diversitat i el Tercer
Sector del Departament d’Empresa i Treball.
Jesús Delgado. Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.
Vicepresident de la Taula d’Entitats del Tercer Sector social a Catalunya.
11.00 h Pausa
11.30 h Tendències sobre innovació social
Anna Pallí. Unitat de Vigilància Tecnològica de l’IRTA.
12.00 h Reptes i necessitats en projectes d’integració social i laboral en el sector agroalimentari
• La Fageda. Sílvia Domènech. Directora General Adjunta.
• Embotits Mallart. Cristina Barbacil. Directora de Comunicació i Projectes.
• TEB Verd. Carles Diaz. Gerent.
• CET El Pla Sant Joan de Déu. Marisol Hernández. Departament de Qualitat i Producció.
• Es im-perfect. Mireia Barba. Directora.
• Fundació Formació i Treball. Marina Arnau. Codirectora general.
• Fundació Cassià Just. Àlex Pujol. Director General de Cuina Justa.
Modera: Glòria Cugat. Subdirectora general de Transferència i Innovació del DACC.
13.30 h Cloenda de la jornada
Inscripció
A través de RuralCat: Inscripcions
Més informació
Servei d’Innovació Agroalimentària del DACC. A/e: patt.daam@gencat.cat