Inici » Esdeveniments » Formació » MedCat Days 2022

MedCat Days 2022

Inici 23/03/2022

MedCat Days 2022

Les Jornades dels MedCat Days 2022, tindran lloc a Barcelona els dies 23 i 24 de març, organitzades per la Generalitat de Catalunya juntament amb l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i amb la col·laboració de la MedCoopAlliance (MCA).

Els actes previstos són:

MedCat Partners Fòrum

23 de març

Espai obert de trobada centrat en els programes i projectes europeus, euroregionals i transfronterers a la Mediterrània. La jornada comptarà amb la participació de representants de programes, xarxes rellevants, així com actors regionals de la conca mediterrània i participants en projectes.

Seminari MedCat Dialogues: La transició verda i digital en el marc de la Nova Agenda Mediterrània

24 de març

Un any després de l’aprovació per part de la UE d’una renovada agenda per a la Mediterrània, aquest seminari n’abordarà el seu desplegament i les perspectives dels diferents actors euromediterranis des d’un enfocament macroregional.

 

* Aquestes activitats tindran lloc en format híbrid: presencial, al Palau de Pedralbes, i en línia; i comptaran amb traducció simultània (català, castellà, anglès i francès). La participació presencial és restringida i restarà condicionada a les limitacions d’aforament establertes per les autoritats sanitàries.

Programes

Programes dels MedCat Days al següent enllaç

Inscripcions

Inscripcions: per participar-hi, tant presencialment com online, cal que us registreu al següent enllaç

Share This Post

Torna a Formació