Inici » Esdeveniments » Formació » Cursos » Altres Jornades » Presentació de l’estudi: Emissions de gasos efecte hivernacle en el sistema agroalimentari i petjada de carboni de l’alimentació a Espanya

Presentació de l’estudi: Emissions de gasos efecte hivernacle en el sistema agroalimentari i petjada de carboni de l’alimentació a Espanya

19 d'abril de 2021 // 18:00 - 19:30

Presentació de l’estudi: Emissions de gasos efecte hivernacle en el sistema agroalimentari i petjada de carboni de l’alimentació a Espanya

 

Eduardo Aguilera, Pablo Piñero, Juan Infante Amate, Manuel González de Molina, Luis Lassaletta y Alberto Sanz Cobeña

Programa

Programa en format pdf

18:00 h. Presentació de l’ Acte.
Antonio Colino Martínez. Presidente. Real Academia de Ingeniería.
18:05 h. Importància de l’ Estudi.
Elías Fereres Castiel, Académico. Real Academia de Ingeniería.
Jaime Gómez-Arnau, Promotor del Estudio.
18:15 h. Espanya i el canvi climàtic
Eduardo González Fernández. Subdirector General de Coordinación de Acciones frente
al Cambio Climático. Oficina Española de Cambio Climático (OECC). Ministerio para la
Transición Ecológica y el Reto Demográfico.
18:30 h. Evaluació dels canvis històrics en les emisions de GEI en la agricultura i l’alimentació a Espanya. Una base per desenvolupar estratègies de mitigació.
Eduardo Aguilera. Centro de Estudios e Investigación para la Gestión de Riesgos Agrarios
y Medioambientales (CEIGRAM). Universidad Politécnica de Madrid.
18:55 h. Debat.
Moderat per Jaime Gómez-Arnau.
19:20 h. Cloenda.
Fernando Miranda Sotillos. Secretario General de Agricultura y Alimentación.
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.
19:30 h. Finalizació de l’ acte.

 

Visualització de l’acte

La sessió es realitzarà de forma virtual a través del Canal YouTube​ de la RAI el proper dia 19 d’ abril a las 18:00 hores.

Podràs  seguir la sessió en directe en el següent enllaç:

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments