Inici » Esdeveniments » Formació » Xerrada » Presentació-debat sobre: Creació de grups de Codesenvolupament Professional i Intel·ligència Col·lectiva (Barcelona, 27 octubre 2016)

Presentació-debat sobre: Creació de grups de Codesenvolupament Professional i Intel·ligència Col·lectiva (Barcelona, 27 octubre 2016)

27 d'octubre de 2016 // 00:00

– ACTIVITAT CANCEL.LADA-

Organitza: Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya

Lloc: COEAC. Passeig Gràcia, 55. 6è 6a. BARCELONA

Dinamitzadors:

Esther Macià, coach executiva i facilitadora corporatiu; i el nostre company Tomàs Juste, dedicat al Desenvolupament de les Relacions Interpersonals i Dinàmiques de Treball de la Direcció de Serveis del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Presentació-debat sobre:

Creació de grups de Codesenvolupament Professional i Intel·ligència Col·lectiva

L'agenda és la següent:

18 h. – Recepció dels participants.

18.15 h. – Presentació, conceptes i metodologia. Exemples reals en empreses de diferents sectors.

Quin impacte es produeix  en el desenvolupament de competències,  en el canvi de cultura i en els resultats?
Quines són les aplicacions probables del Codesenvolupament professional en les empreses?.

19:30 h. -Preguntes i debat.

19:45 h. Aperitiu.

Aquest grups es focalitzen a potenciar el desenvolupament professional i la intel·ligència col·lectiva per afavorir l'aprenentatge continu, i facilitar noves perspectives per un canvi d'actuació.

Es constitueix un grup de 4 a 8 participants, que compartiran sessions de mitja jornada o una jornada sencera amb un facilitador/a expert/a en la metodologia, durant 6 a 12 mesos (1 sessió al mes). El rol del facilitador consisteix en fer-los descobrir la metodologia (basada en 6 etapes: elecció del tema, presentació del tema, clarificació, petició i contracte, consulta, síntesi i pla d'acció, balanç i aprenentatges) i en iniciar al grup cap a una dinàmica del progrés i aprenentatge continus.

Cada persona descobreix els seus models de raonament, el seu progrés en l'escolta, en la relació d'ajuda, en la visió i anàlisi de les situacions, en el seu lideratge, en l'autonomia i la responsabilitat en la presa de decisions.

L'organització  incorpora aprenentatge d'una forma de treballar col·laborativa i desenvolupar la solidaritat i la a cultura de transversalitat.

S'acompanyen dos documents sobre el Codesenvolupament professional i la intel·ligència col·lectiva per ampliar informació.

Inscripcions:

Es prega confirmació d'assistència mitjançant el formulari d'inscripció que trobaràs al final d'aquesta pàgina, abans del dia 25 d'octubre 2016. Places limitades

Horari

De les 18 a les 20h.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments