Inici » Esdeveniments » Formació » Presentació del procés d’elaboració del PEPPMAC

Presentació del procés d’elaboració del PEPPMAC

Inici 26/03/2025

Presentació del procés d’elaboració del PEPPMAC

Jornada tècnica PATT.

  • Dia: dimecres 26 de març de 2025
  • Horari: de 12.00 h a 13.15 h
  • Lloc de realització: en línia

Organitza Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Presentació

La Llei 3/2020, de l’11 de març, sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, és una legislació pionera a Europa. En aquest marc, el Govern de la Generalitat de Catalunya té l’encàrrec d’elaborar un pla estratègic que de ineixi objectius clars i accions concretes per fer front als reptes actuals en aquesta matèria. Enguany s’inicia el procés per elaborar aquest pla, durant el qual es preveuen realitzar diverses trobades amb els agents de la cadena alimentària, altres agents territorials i la ciutadania. L’objectiu de la jornada és explicar com s’elaborarà el pla i aportar informació sobre els diferents espais de participació.

Programa

Programa en format PDF

  • 12.00 h – Presentació de la jornada

Glòria Cugat. Subdirectora General d’Innovació i Transferència Agroalimentària del DARPA

  • 12.10 h – Contextualització del Pla Estratègic per a la Prevenció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentaris a Catalunya (PEPPMAC)

Raquel Díaz. Fundació Espigoladors

  • 12.30 h – Procés d’elaboració del PEPPMAC

Onditz Portabella. Tandem Social

  • 12.45 h – Espais de participació del PEPPMAC

Marianne Puig. Tandem Social

  • 13.00 h – Torn obert de preguntes
  • 13.15 h – Cloenda de la jornada

Inscripcions

A través de RuralCat

Més informació

Subdirecció general de Transferència i Innovació Agroalimentària Carles Guirado:

Tel.: 93 409 20 90 ext 81224056
A/e: aprofitemelsaliments@gencat.cat

Share This Post

Torna a Formació