Inici » Esdeveniments » Formació » Programa Empren BIO 4.0, per projectes relacionats amb la bioeconomia

Programa Empren BIO 4.0, per projectes relacionats amb la bioeconomia

Inici 19/09/2023
  • Tens una idea o projecte relacionat amb la bioeconomia?
  • Vols saber quines oportunitats t’ofereixen les tecnologies per a desenvolupar-lo?
  • Vols rebre formació i mentories per impulsar-lo?

Si la resposta és SÍ, el programa EMPRÈN BIO 4.0 t’interessa!!!

Programa Empren BIO 4.0

  • Dates del curs: de setembre a desembre 2023 (dimarts, dimecres i dijous, de 18 a 21h)
  • Inici del curs: 19 setembre 2023 
  • Lloc de les sessions presencials: Parc Agro Biotech Lleida 
  • Lloc de les sessions virtuals: A través de la plataforma EURECAT

EMPREN BIO 4.0 està impulsat per l’Ajuntament de Lleida, la UdL, la Fundació Eurecat i la Fundació CEEILleida, amb el suport del Parc AgroBioTech Lleida, Inno4Agro i el clúster FEMAC. A més, compta amb la col·laboració d’entitats representatives del territori com el COEAC, el DACC, la Diputació de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida, la Cambra de Comerç de Tàrrega i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

Emprèn BIO 4.0 s’emmarca dins del programa Primer i compta amb el cofinançament Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat i del Fons social Europeu.

100% subvencionat

Aquest programa, 100% subvencionat, està adreçat a persones emprenedores, persones autònomes, petites i mitjanes empreses i alumnat de cicles formatius, escoles agràries i universitats que volen desenvolupar un nou producte o servei que contribueixi a la bioeconomia i a la seva cadena de valor.

Consta de 101 hores de formació sobre gestió empresarial, innovació i tecnologia a realitzar entre els mesos de setembre a desembre de 2023. També preveu visites presencials per veure casos d’èxit i tots els projectes accediran a mentories individualitzades impartides per persones expertes del món acadèmic i empresarial. Les sessions formatives seran en format mixt (en línia i presencials).

Programa

Inscripcions

Data límit inscripcions: 15 de setembre de 2023

Més informació

Per a qualsevol aclariment o informació addicional podeu contactar amb Maria Ruiz (mariaruiz@paeria.es) i Marisa Benítez (mbenitez@paeria.es). Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida (Tel. 973678058).

Share This Post

Torna a Formació