Inici » Esdeveniments » Agenda » Sessió tècnica: “La intel·ligència artificial com a eix de futur del sector agroalimentari”

Sessió tècnica: “La intel·ligència artificial com a eix de futur del sector agroalimentari”

Inici 11/11/2024 - 09:15
  • Data: 11 de novembre de 2024
  • Hora: de 9.15 h a 12.00 h
  • Lloc: centre de convencions de firaReus (Foyer Maria Fortuny, Avinguda de Bellissens, 40)

Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i Escola Agrària de Mas Bové. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Introducció

L’esdeveniment té com a objectiu explorar com la intel·ligència artificial pot revolucionar la cadena de valor del sector agroalimentari, així com identificar noves oportunitats de negoci. Comptarem amb experts acadèmics i representants d’empreses de referència, que compartiran les seves experiències i casos d’èxit.

Programa

9.15 h – Acreditacions

9.30 h – Salutació i benvinguda institucional

  • Òscar Ordeig. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya
  • Sandra Guaita. Alcaldessa de l’Ajuntament de Reus
  • Conxita Villar. Degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

9.40 h – “Ús de la IA per millorar la gestió a tota la cadena de valor del sector agroalimentari!

  • Agustí Jardí. Soci i director acadèmic a BIMmaster PRO, soci fundador i director de l’Àrea de Consultoria a Apogea Consulting

10.20 h – “Casos d’ús de la IA a l’agricultura”

  • Cecilio Angulo. Catedràtic d’IA i Robòtica de la Universitat Politècnica de Catalunya i President d’ACIA (Associació Catalana d’IA)

11.00 h – Taula rodona “Oportunitats empresarials de la IA al sector agroalimentari”

  • Moderadora: Eva Hidalgo. Cadena SER
  • Vicenç Segalés. Director Industrial de Frit Ravich
  • Rubén Vigata. Director de Supply Chain d’Alifarma
  • David Comas. Director d’Advanced Analytics & Artificial Intelligence de Basetis
  • Fran Garcia. Coordinador tècnic del Centre Innovació Digital Agroalimentari Forestal – CIDAF CAT

11.50 h – Cloenda

  • Josep Baiges. Regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i Conseller Delegat de REDESSA

12.00 h – Cafè i espai de networking per fomentar el contacte entre professionals, empreses i institucions del sector.

Accedeix al programa de la sessió tècnica.

Inscripcions

Cliqueu a l’ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ en el cas de voler assistir a la sessió.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a Formació