Taller-tast de xocolata
La Delegació de Lleida del COEAC organitza un taller-tast de xocolata consistent en:
- Presentació del cacau, el que es, on es produeix,…
- Procès de fermentació, assecament, i transport des dels països d’orígen fins a al aproducció
- Elaborarem xocolata i us farem un tast de pasta de cacau amb diferents percentatges de sucre
- Tècnica de l’atemperat de xocolata, perquè es important controlar les temperatures en aquest procès, explicació de la cristalització a nivell microscopic
- Tast de diferents xocolates del món i les diferències que hi ha entre ells
- Possibles maridatges amb ingredients i explicació de com ideen les elaboracions de pastisseria
Ponent
El pastisser Ivan Pascual, del Taller de Postres Cal Gumer d’Almenar, mestre artesà reconegut a nivell internacional, serà l’encarregat de la presentació d’aquesta taller-tast de xocolata.
Preu
Col·legiat: 5€
No col·legiat: 10€
Inscripcions
Cal inscriure’t a l’activitat mitjançant formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina. Data límit d’inscripció el 21 de gener 2019. Places limitades.
L’organització es reserva la possibilitat de suspendre l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.
Localització
Direcció | Rambla Ferran, 2. 4-1 25002 Lleida |
---|
Carregant mapa…
Reserves
Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.