Inici » Esdeveniments » Agenda » TRAILWALKER 2024: Suma’t per una bona causa!

TRAILWALKER 2024: Suma’t per una bona causa!

6 d'abril de 2024 - 7 d'abril de 2024 // 00:00

TRAILWALKER 2024: Suma’t per una bona causa!

  • Dies: 6 i 7 d’abril de 2024

Enginyers Voluntaris, el grup format pels Col·legis d’Enginyeria (Agrònoms, Camins Canals i Ports, Enginyers Industrials,  Informàtica i Telecomunicacions), juntament amb la Comissió d’Esports, estem preparant-nos per a participar a la Trailwalker 2024, de forma oberta a tothom, fent equips dels nivells que correspongui. Pot ser una manera de contribuir a una bona causa, a més de donar visibilitat a Enginyers Voluntaris.

Estàs preparat per a una experiència que canviarà vides? La Fundació Oxfam Intermón organitza anualment una prova esportiva amb l’objectiu de recaptar fons per als seus projectes.

La Trailwalker és una experiència única en la seva categoria. Imagina’t caminant per rutes panoràmiques, compartint rialles i reptes amb un equip apassionat i solidari.

La propera edició tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril de 2024. Hi ha opcions per a tots els nivells d’habilitat i participació, de manera que no importa si ets un principiant o un excursionista experimentat.

Participació

Per començar a organitzar la nostra participació, necessitem saber qui està disposat a unir-s’hi. Si sents la crida de l’aventura i desitges fer la diferència, fes la teva pre-inscripció!

T’apuntes a aquesta inoblidable aventura solidària? No deixis passar aquesta oportunitat única de fer el bé mentre gaudeixes de la naturalesa i la companyia de gent increïble!

Preinscripcions aquí

Més informació

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments