Inici » Esdeveniments » Formació » UOC RuralTech. 1a jornada de món rural i noves tecnologies

UOC RuralTech. 1a jornada de món rural i noves tecnologies

Inici 13/12/2023 - 09:15

UOC RuralTech. 1a jornada de món rural i noves tecnologies

Data: 13 de desembre 2023

Hora: 9.15h.

Organitza: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Jornada distribuïda en 2 seus simultànies amb assistents presencials i en línia:

Tortosa: Institut de l’Ebre. Av. de Cristòfol Colom, 34-42
Tremp: Auditori de l’Epicentre. Passeig del Vall, 13

Descobreix com les noves tecnologies poden transformar el món rural i impulsar l’activitat econòmica. Les noves tecnologies són un factor clau per al desenvolupament i la cohesió territorial. Ara és el moment de posar el focus en els seus usos i aplicacions per aportar valor al teixit rural.

En la Jornada UOC RuralTech, s’explorarà les bones pràctiques i les experiències que demostren com les àrees rurals poden convertir-se en espais dinàmics i innovadors. Aprendrem com les tecnologies adequades poden impulsar activitats econòmiques viables des de qualsevol part del territori.

Aquest esdeveniment  té com a objectiu destacar la importància de la formació com a element clau per a l’adopció de les tecnologies transformadores al nostre teixit territorial.

La jornada s’organitza amb dues taules rodones.

La primera taula des de Tortosa   A les 9.30h

Tractarà sobre com la tecnologia ajuda al desenvolupament de la gent al territori i dona continuïtat als projectes i empreses rurals. Per la qual comptarem amb Carles Méndez, Estudis d’Economia UOC, Albert Pujol, CoebreLab, Lala Escrivà, Fablab TE, Mireia Simon, Institut Julio Antonio i Jaume Miralles, Institut Montsià. Modera Agustí Baubí, Institut de l’Ebre.

La segona taula des de Tremp A les 11.30h

Tractarà sobre com la tecnologia ajuda a dinamitzar els aspectes socials i econòmics en entorns rurals i estarà formada per Guillem Pedra, To Took, Núria Castell, professora del departament de Ciències de la Computació de la UPC, Antoni Oliva, Minkadev, Joan A. Ruiz-de-Azua, i2CAT. Modera Pere Tuset, professor dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació UOC.

Inscripcions

Si no hi pots assistir presencialment, pots seguir la sessió en línia. Per fer-ho recordeu triar l’opció “EN LÍNIA” al formulari d’inscripció. Uns dies abans de la sessió rebràs l’enllaç per connectar-te al canal de YouTube de la UOC. Es desenvoluparà íntegrament en català.

INSCRIPCIONS

Share This Post

Torna a Formació