Inici » Esdeveniments » Formació » VI Cicle Formatiu de Responsabilitat Social. Taller online:  El reporting sota l’enfocament del Pacte Mundial

VI Cicle Formatiu de Responsabilitat Social. Taller online:  El reporting sota l’enfocament del Pacte Mundial

Inici 16/07/2020

VI Cicle Formatiu de Responsabilitat Social

Taller online:  El reporting sota l’enfocament del Pacte Mundial

Organitza: Consell de Relacions Laborals. Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya

Presentació

El proper 16 de juliol, de 10 a 12.30h. tindrà lloc el segon taller gratuït en línia – El reporting sota l’enfocament del Pacte Mundial – dins del marc de la VI edició del Cicle Formatiu de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals.

La situació provocada per la COVID-19 està suposant un repte global i un punt d’inflexió sense precedents en la història recent. Però, també, un seguit d’oportunitats i aprenentatges com el que ens ofereix la formació en línia.

Durant la sessió, es comptarà amb la participació de l’empresa Subministraments Elèctrics Industrials Anton-Teixido S.A a càrrec de la Sra. Judith Anton Teixidó, directora d’RSC.

El taller serà impartit per l’experta Sra. Elsa Castillo, responsable de reporting a la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de les Nacions Unides i les inscripcions es poden formalitzar gratuïtament en aquest enllaç.

Programa

Pots consultar el programa aquí

Metodologia

L’idioma vehicular de la sessió serà el català i les persones admeses rebran un correu de confirmació i un enllaç d’accés a la plataforma ZOOM. Un cop finalitzat, obtindran un certificat de participació.

Persones destinatàries

Aquest taller està destinant a personal responsable i tècnic d’empreses i entitats que estigui interessat a aprofundir i millorar el coneixement en eines i mecanismes per impulsar la responsabilitat social i la sostenibilitat a les seves organitzacions.

Més informació i inscripcions

La inscripció  és gratuïta i es pot formalitzar al web del Consell de Relacions Laborals. L’admissió al taller es confirmarà per correu electrònic.

Per a més informació i inscripcions clica aquí

Share This Post

Torna a Formació