Inici » Esdeveniments » Agenda » Webinar: Seguiment d’activitats extractives amb drons

Webinar: Seguiment d’activitats extractives amb drons

Inici 14/07/2020

Webinar: Seguiment d’activitats extractives amb drons

Especificacions tècniques per utilitzar drons en el seguiment d’activitats extractives

Organitza: CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Aplicacions Forestals)

En aquesta jornada es presentaran les especificacions tècniques per utilitzar drons en el seguiment d’activitats extractives. Aquestes especificacions proposen un esquema de treball que permetrà avaluar el seguiment de la restauració i l’explotació mitjançant l’ús d’imatges de molt alta resolució obtingudes amb UAS.

Per una banda, s’establirà un protocol de treball per cartografiar les cobertes de les zones restaurades o en explotació (mapa de cobertes), obtenint d’aquesta manera una distribució espacial dels diferents tipus i estrats de vegetació presents, així com de les zones denudades o abocaments de residus miners. Per altra banda, s’explicarà també com avaluar processos erosius, visualitzar i controlar la xarxa de drenatge, així com delimitar l’afectació sobre la vegetació deguda a emissions de pols. Finalment s’explicarà també com determinar volums de materials extrets en fronts, o aportats en runams, rebliments o abassegaments.

Programa

Pots consultar el programa AQUÍ

Destinataris

La jornada va adreçada principalment a professionals del sector, enginyers de mines, tècnics de l’Administració, consultories mineres i ambientals, operadores de drons, científics, tot i que les seves aplicacions poden ser d’interès general.

Inscripcions

Per a inscripcions AQUÍ

Més informació

Share This Post

Torna a Formació