Inici » Esdeveniments » Agenda » Activitats COEAC » Visita a l’exposició “Mat Collishaw. The End of Innocence” a la Fundació Sorigué. Lleida

Visita a l’exposició “Mat Collishaw. The End of Innocence” a la Fundació Sorigué. Lleida

6 de febrer de 2020 // 19:00 - 20:00

Visita guiada a l’exposició “Mat Collishaw. The End of Innocence” a la Fundació Sorigué.  Lleida

Organitza: Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya

Lloc de trobada: Fundació Sorigué (Alcalde Pujol, 2. Lleida)

Hora de trobada: A les 18:50h. (la visita tindrà una hora de durada aproximadament)

Destinaris

Col·legiades i col·legiats del COEAC

Presentació

La delegació de Lleida del COEAC organitza la visita a l’exposició “Mat Collishaw. The End of Innocence” que s’exposa a Lleida a La Fundació Sorigué.

L’obra de Collishaw s’exposa per primera vegada a Catalunya després del seu pas pel Reial Jardí Botànic de Madrid, on la Fundació Sorigué va presentar el treball d’aquest artista amb la mostra “Mat Collishaw. Dialogues”, que va rebre més de 32.000 visitants entre els mesos de març i abril de 2019.

«Mat Collishaw. The End of Innocence » ens convida a reflexionar sobre la relació dels humans amb l’entorn natural i l’entorn digital, emfatitzant aquelles situacions i problemàtiques que condicionen l’actualitat i la forma que té la societat de processar-les i fer-los front. A el mateix temps, permet parlar de la nostra manera de codificar aquests estímuls externs, i de categoritzar en base a la nostra percepció.

El repàs a les obres mostra com l’artista incorpora a la seva producció alguns dels grans temes i preguntes que han acompanyat a l’individu a l’llarg de la seva història, com pot ser la preocupació pel pas de el temps; però al costat d’aquests temes conviuen altres tan actuals com pot ser la distorsió de la imatge, la banalització de la mort i l’emergència ecològica present al planeta.

Collishaw reconeix la naturalesa humana com a bona i dolenta alhora, pretenent explorar el mal inherent a tots nosaltres, creient que enfrontar-nos a la nostra psique amb honestedat podria ser el primer pas per fer de l’món un lloc millor. A través de les seves creacions, provoca que els espectadors sentin la mateixa manera atracció i rebuig, intriga i horror, vergonya i complicitat.

Inscripcions

Les persones interessades cal que us inscrigueu a l’activitat  mitjançant formulari que trobareu al final d’aquesta pàgina. Data límit d’inscripció el 3  de febrer 2020. Places limitades.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Informació relacionada

Web Fundació Sorigué

Localització

Direcció Alcalde Pujol, 2 25006 Lleida
Carregant mapa…

Reserves

Aquest esdeveniment està complet. Si estàs interessat/ada en formar part d’una llista d’espera per a possibles cancel·lacions, envia’ns un e-mail a agronoms@gronoms.cat

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments