Inici » Esdeveniments » Formació » Visita tècnica al Mercat Central de Fruites i Hortalisses

Visita tècnica al Mercat Central de Fruites i Hortalisses

Inici 29/05/2024
 • Data: el dimecres 29 de maig de 2024
 • Hora: de 11:00h a 13:00h
 • Lloc de trobada: Centre Directiu de Mercabarna (Carrer Major, 76, Sants-Montjuïc, 08040 Barcelona)

Activitat organitzada per la Comissió d’Agrosèniors i la Delegació de Barcelona. Dirigida a col·legiats, col·legiades, preassociats i preassociades del COEAC.

Presentació

Mercabarna és el principal mercat majorista d’aliments frescos d’Europa en volum de comercialització. Funciona les 24 hores del dia com una ciutat alimentària amb l’objectiu de garantir l’aprovisionament d’aliments frescos als ciutadans. En el seu recinte concentra 600 empreses especialitzades en la distribució, elaboració, importació i exportació de productes frescos i congelats.

En aquesta ocasió visitarem el Mercat Central de Fruites i Hortalisses. El sector hortofructícola de Mercabarna està format per unes 250 empreses que operen des del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i des de la Zona d’Activitats Complementàries (ZAC). Anualment mouen més de 2.100.000 tones de productes, xifra que converteix Mercabarna en el primer mercat europeu en la comercialització de fruites i hortalisses.

Programa

 • 11.00: Recepció al Centre Directiu de Mercabarna.
 • 11.10: Explicació sobre què és Mercabarna mitjançant una maqueta on es detallen tots els mercats i magatzems ubicats en aquesta unitat alimentària.
 • 11.40: Visita al Mercat Central de Fruites.
 • 12.20  Visita Foodback (Centre d’aprofitament alimentari de Mercabarna).
 • 12.55  Arribada al Centre Directiu. Precs i preguntes.
 • 13.00  Comiat i fi de visita.

Després és previst un dinar a un restaurant de la zona amb un preu aproximat de 20€. 

Inscripcions

Per inscriure’t a la visita i/o al dinar, has d’emplenar el formulari que trobaràs més avall, abans del divendres 24 de maig de 2024.

 • Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.
 • En cas que t’hagis inscrit i no puguis assistir, caldria que ens ho comuniquessis el més aviat possible.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció visita

Dades personals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a Formació