Inici » Esdeveniments » Formació » XIV Jornada de fructicultura

XIV Jornada de fructicultura

Inici 19/02/2021

XIV Jornada de fructicultura

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

JORNADA EN LÍNIA

Presentació

La jornada s’ha dividit en dos blocs:

Pel que fa al primer bloc, s’abordarà un dels temes que més amoïnen als agricultors en general i als fructicultors en particular, que és la manca de medis de lluita per al control de atògens, a causa de les restriccions de la normativa europea, y que, aquests darrers anys encara s’ha accentuat més. Es descriuran els principals problemes fitosanitaris dels fruiters d’os i llavor i les seves limitacions en el seu control i es parlarà de la possibilitat d’emprar productes que no estan en el ROPMF mitjançant els mecanismes permesos per la legislació vigent.

En el segon bloc, es tractarà sobre el pla de modernització que el DARP i la Comunitat General del Canal de Pinyana estan duent a terme als diferents sectors de la zona regable i sobre la transformació de reg a tesa a reg localitzat.

Programa

Programa en format PDF

Inscripcions

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per a més informació podeu contactar amb l’Escola Agrària d’Alfarràs (Tel.: 973 76 01 00 – A/e: jaume.castells@gencat.cat)

Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

Share This Post

Torna a Formació