Inici » ÀGORA

ÀGORA

GUIES TÈCNIQUES CTE PER A DOCUMENTS BÀSICS

En l’apartat Plantilles i Documents de Treball de la web, podreu trobar publicades Guies tècniques per facilitar l’emplenament dels Documents Bàsics del C...

Jornades Tècniques Projecte Verd de Proximitat Barcelona, a la seu del COEAC

El col·legi dona suport al Projecte Verd de Proximitat BCN, que té com a principal objectiu la definició d’un pla per al monitoratge i avaluació dels impactes d...

Trobada presencial de la Comissió d’Agrosèniors del COEAC, jornada i dinar de germanor

La Comissió d’Agrosèniors és una de les comissions creades més recentment i a la vegada també és una de les més actives. Gairebé cada mes, els membres d&#...

El COEAC participa a la 2a edició del Congrés BIT a Lleida

El COEAC ha donat suport, un cop més, al Congrés BIT, que organitzen el DACC, l’Ajuntament de Vic i la Fira de lleida. Aquesta 2a edició de Lleida ha ting...

Dossier Tècnic nº 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018”

El Dossier Tècnic núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018” està dedicat als Grups Operatius desenvolupats en el marc del Pla estratègic de la ...

El COEAC present en un acte per conscienciar sobre l’aprofitament alimentari

El delegat de Lleida, Domènec Vila, ha assistit, aquest dijous 28 de setembre, en un acte que forma part del projecte Gastrorecup, impulsat per la xef Ada Parel...

El company Carles Estaran modera una taula de reflexió sobre la sequera, en el marc de la Fira de Sant Miquel

El passat dijous 28 de setembre, en el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, va tenir lloc una jornada titulada “Què n’hem après de la s...

Crònica de la visita tècnica a Agromillora

Divendres passat, 22 de setembre, va tenir lloc la visita tècnica a Agromillora, organitzada pel col·legi, que va comptar amb una quinzena de companyes i compan...

El company Xoan Elorduy, entrevistat als mitjans de comunicació per parlar de la verema d’enguany, en situació de sequera

El company Xoan Elorduy al programa “Por tres razones” El company enginyer agrònom Xoan Elorduy és un dels protagonistes del capítol “Memoria,...

“Razones para ser omnívoro” guanya el Premi del Llibre Agrari de la Fira de Sant Miquel 2023

“Frutos secos en la Península Ibérica: presente y futuro” s’enduu el Premi de l’Article Tècnic Agrari El llibre Razones para ser omnívoro, escrit pe...

Participació del company Fernando Ortega a l’article “¿Después del aceite, la leche? El precio de un brick sube un 15% en un año”

El company Fernando Ortega, president de la Comissió d’Indústries Agroalimentàries del COEAC, ha participat en un article que ha publicat aquest 14 de set...