Inici » Àgora » Celebració de Sant Isidre 2022

Celebració de Sant Isidre 2022

Celebració de Sant Isidre 2022

Enguany, hem reprès la presencialitat amb la celebracio de Sant Isidre i les activitats organitzades per aquesta festivitat han tingut molt bona acollida. El el bon temps va acompanyar durant tot el cap de setmana i això va permetre que les activitats sortissin com estava previst i que fossin tot un èxit.

SOPAR DE SANT ISIDRE AL RESTAURANT DEL GOLF DE RAÏMAT (LLEIDA)

Des de la delegació del COEAC a Lleida, es va organitzar un sopar al Restaurant del camp de Golf de Raïmat (Segrià) el divendres 13 de maig, en el qual hi van assistir col·legiades i col·legiats, acompanyats de les seves respectives parelles, que van poder recuperar el contacte entre companys i companyes de professió.

L’acte va comptar amb la presència de la degana del Col·legi Conxita Villar, el delegat a Lleida Domènec Vila, que van fer els respectius parlaments de benvinguda i agraïment per l’assistència, i el vocal a Lleida Victor Falguera. A més, es va aprofitar per convidar a l’alcalde de Lleida el Sr. Miquel Pueyo i el vicepresident 1r de la Diputació de Lleida Jordi Latorre, que també van fer discursos agraïnt la invitació i destacant la feina del nostre col·lectiu, a més de fer esment del Congreso Nacional de Ingenieros Agrónomos que tindrà lloc a Lleida el setembre que ve.

A més, també vam comptar amb l’assistència del company i director de l’ETSEA Jordi Graell, el tinent d’alcalde Paco Cerdà i el diputat vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica Carles Gibert. A més també van assistir a l’acte representants d’altres col·legis professionals de Lleida amb els quals tenim relació: el president del CETAF de Lleida Jose Dadón, la presidenta del Col·legi de Veterinaris de Lleida Carmen López Burillo i el secretari del COEIC de Lleida Jordi Masip.

Finalment, a la celebració van assistir un grup d’estudiants preassociats que estan fent el Màster d’Enginyeria Agronòmica (MENAG) de l’ETSEA, que van poder tenir un primer contacte amb la resta de companyes i companys. Des del Col·legi, ens fa il·lusió acollir als més joves que seran els futurs professionals!

La celebració va ser tot un èxit!

A continuació, adjuntem una galeria de fotografies de l’esdeveniment.

VISITA A L’ESPAI CAN MIR I ARROSSADA DE’N FREDERIC A RIUDERENES (GIRONA I BARCELONA)

El dia següent els companys i companys de la demarcació de Girona i de Barcelona varen organitzar una visita a l’Espai Can Mir de Riuderenes (La Selva), on es van poder veure les instal·lacions, amb tots els hivernacles i la gestió de la reproducció de plantes. Tot seguit, com ja ve sent tradició i a l’exterior per aprofitar el bon dia que feia, es va fer la Tradicional Arrossada d’Agrònoms, cuinada pel nostre company Frederic. Aquesta activitat es va convocar a totes les demarcacions i hi van assistir també les famílies.

La visita va ser molt interessant, l’arròs boníssim i la companyia encara millor!

A continuació, adjuntem una galeria de fotografies de l’esdeveniment.

DINAR DE GERMANOR AL BAR PÒSIT DE CAMBRILS (TARRAGONA)

Paral·lelament, a Tarragona també es va organitzar un dinar el dissabte 14 de maig.  Les companyes i companys de Tarragona es van trobar per a dinar plegats, al Bar Pòsit de Cambrils (Baix Camp). Aquest bar aplica criteris de sostenibilitat i economia circular, amb gestió de productes locals i ecològics, gestió de l’aigua, l’energia, els residus i la roba. A banda de col·legiats i col·legiades de Tarragona, també les van acompanyar algunes de les seves parelles.

Ens ho vam passar molt bé i ens vam divertir!

A continuació, adjuntem fotografies de l’esdeveniment.

               

 

       

Share This Post