Inici » Àgora » Participa en l’enquesta de la Comissió de valoracions i pericials del COEAC

Participa en l’enquesta de la Comissió de valoracions i pericials del COEAC

Participa en l’enquesta de la Comissió de valoracions i pericials del COEAC

Enquesta als companys i les companyes interessades en les activitats que organitza la Comissió de valoracions i peritatges del COEAC

Antecedents

La Comissió de Valoracions i Peritatges, reactivada a primers de l’any 2023, ha organitzat vàries activitats i jornades formatives dirigides tant als companys avesats en realitzar tot tipus de taxacions de naturalesa agronòmica per a diferents finalitats (entre moltes altres, de mercat, hipotecàries i expropiatòries) com als companys que no compten amb aquesta experiència, però que senten interès o curiositat per apropar-se a aquest àmbit professional.

Activitats realitzades:

  • “Una aproximació al món de les valoracions de finques rústiques” (04/05/2023)
  • “La valoració dels vols agro-forestals i les construccions (19/10/2023)

Activitats en preparació:

  • “Casos pràctics de valoracions agráries” (16/05/2024)

Enquesta

Des de la Comissió de valoracions i pericials del COEAC sol·licitem la vostra col·laboració per a ajudar-nos a escollir noves activitats i jornades que puguin resultar del vostre interès. Agrairíem que responguéssiu a les consultes que us fem arribar amb el següent formulari.

Agraïm el vostre interès i el temps dedicat. Estem segurs que les vostres respostes ens seran de gran utilitat per a organitzar les pròximes activitats.

Accedeix aquí al formulari

Share This Post