Inici » Àgora » El Col·legi present al Consell Assessor de l’IRTA

El Col·legi present al Consell Assessor de l’IRTA

El Col·legi present al Consell Assessor de l’IRTA

El Consell Assessor de l’IRTA es reuneix a la Torre Marimon, després de dos anys

El passat divendres 20 de maig, es va reunir el Consell Assessor de l’IRTA, format per universitats, organitzacions professionals i de l’àmbit del coneixement. La representant del COEAC al Consell Assessor de l’IRTA és la degana del Col·legi, Conxita Villar, que va assistir a l’acte de divendres. A la jornada es van presentar els resultats dels darrers 2 anys i els projectes de futur, i es van mostrar les instal·lacions de la Torre Marimon.

La Torre Marimon és un conjunt i finca agrícola de 115 hectàrees (amb 50 ha de conreus) de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) inclosa a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. En l’actualitat l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA), de la Generalitat de Catalunya, hi desenvolupa activitats de recerca científica agroalimentària. També s’hi desenvolupen activitats formatives, pedagògiques, esportives i lúdiques.

Les funcions del Consell Assessor de l’IRTA són assessorar el Consell d’Administració en totes les qüestions relacionades amb les funcions de l’Institut; informar sobre qualsevol assumpte que se li consulti en l’àmbit de les competències de l’Institut, inclosos els objectius generals del contracte programa entre l’Institut i el Govern; presentar al Consell d’Administració les propostes que consideri convenients per a millorar el funcionament de l’Institut, i rebre, anualment, informació sobre l’evolució del contracte programa.

     

            

Share This Post