Inici » Àgora » Debat molt interessant a la Jornada sobre “La indústria agroalimentària catalana davant el repte de la independència” (Barcelona, 27 d’octubre d 2014)

Debat molt interessant a la Jornada sobre “La indústria agroalimentària catalana davant el repte de la independència” (Barcelona, 27 d’octubre d 2014)

Debat molt interessant a la Jornada sobre “La indústria agroalimentària catalana davant el repte de la independència” (Barcelona, 27 d’octubre d 2014)

Jornada organitzada per @Eng_Agronoms @COETAPAC i ICEA.

Molt bona participació i debat interessant en la Jornada sobre “La indústria agroalimentària catalana davant el repte de la independència” que va tenir lloc ahir, dia 27/10 a l’ICEA.

Jornada organitzada per @Eng_Agronoms @COETAPAC i ICEA.

La jornada ha estat inaugurada pel Sr. Josep Maria Vives, president de la ICEA, el Sr. Ramon Lluís Lletjós, president del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya i la Sra. Sílvia Burés, degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya que ha donat unes paraules de benvinguda i presentació de la jornada.

A continuació ha tingut lloc una conferencia sobre “Perspectives de les pimes agroalimentàries en una Catalunya independent” a càrrec del Sr. Modest Guinjoan, doctor en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona, director del Departament d’Economia i Empresa de PIMEC, soci-director de la consultora BARCELONA ECONOMIA, SL, articulista d’opinió dels diaris El Punt Avui, La Vanguardia i l’Ara. Co-autor dels llibres “Sense Espanya” i “Com Àustria o Dinamarca”. En la conferència, entre d’altres conclusions diu: “podem ser un país normal i corrent. Volem?”

Tot seguit ha tingut lloc una taula rodona per conèixer l’opinió de les nostres associacions empresarials que representen a les pimes dels principals subsectors agroalimentaris, en la qual hi ha participat el Sr. Pere Guilera, president de Pimecava; Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació del Cooperatives Agràries de Catalunya; Sr. David Coll, president PIMEC Agroalimentària i Sr. Josep Collado, secretari general de la FECIC. La taula ha estat conduïda per l’enginyer agrònom, Joan Barniol.

Moltes gràcies a tots els participants i assistents.

Informació relacionada

Share This Post