Inici » Àgora » El COEAC s’adhereix a la Xarxa Barcelona + Sostenible

El COEAC s’adhereix a la Xarxa Barcelona + Sostenible

El COEAC s’adhereix a la Xarxa Barcelona + Sostenible
  • El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya s’ha adherit a la Xarxa Barcelona + Sostenible amb el propòsit de comprometre’s amb un tema de rellevància com és la sostenibilitat i la responsabilitat amb el medi ambient.

La Xarxa Barcelona + Sostenible

La Xarxa Barcelona + Sostenible és el conjunt d’organitzacions i persones compromeses amb la sostenibilitat, que construeixen col·lectivament una Barcelona responsable amb la societat i amb el medi ambient.

La Xarxa orienta la seva activitat per donar respostes fermes i comunes davant l’escenari d’emergència climàtica i de crisi ecosocial. Amb aquesta finalitat, impulsa el desplegament d’accions de sostenibilitat, l’intercanvi de bones pràctiques i el desenvolupament de projectes col·laboratius entre els seus integrants.

El dijous 27 de juny va tenir lloc la sessió d’acollida de la Xarxa a la qual va assistir la delegada de Barcelona del COEAC, la companya Mercè Raventós. Aquestes sessions tenen lloc periòdicament i tenen com a objectiu explicar el funcionament de la Xarxa Barcelona + Sostenible a les organitzacions interessades a formar-ne part, entre les quals es troba el COEAC.

A continuació, es va dur a terme la formalització de l’adhesió amb la signatura del Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034, en el marc de referència de les organitzacions de la Xarxa.

Així mateix, el dia 9 de juliol a Barcelona, es va celebrar l’acte institucional de presentació i signatura del Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034.

Descarrega’t el Compromís

 

Share This Post