Inici » Àgora » El COEAC signa un conveni de col·laboració amb la ICEA

El COEAC signa un conveni de col·laboració amb la ICEA

El COEAC signa un conveni de col·laboració amb la  ICEA

El COEAC signa un conveni de col·laboració amb la ICEA

La degana del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Silvia Burés, i el president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), Jordi Sala, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de constituir un marc global de col·laboració entre ambdues institucions amb temes d’interès comú i en benefici dels seus respectius col·lectius de col·legiats i associats.

Moment de la signatura

Entre les funcions del Col.legi està la d’establir contactes i col·laboracions amb altres institucions, amb l’objectiu de potenciar l’enginyeria en els àmbits agrari, alimentari, medi ambient, jardineria i paisatgisme i/o gestió del territori.

La Institució Catalana d’Estudis Agraris és una filial de l’Institut d’Estudis Catalans, adscrita a la Secció de Ciències Biològiques. La seva seu és a l’IEC, carrer del Carme 47, de Barcelona. La ICEA és una entitat científica, tècnica, cultural, de reflexió, d’estudi i de debat de les diferents temàtiques de l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura catalanes i del món rural.

                

Share This Post