Inici » Àgora » Signat el conveni de col·laboració amb Fira de Lleida per al Premi del Llibre Agrari

Signat el conveni de col·laboració amb Fira de Lleida per al Premi del Llibre Agrari

Signat el conveni de col·laboració amb Fira de Lleida per al Premi del Llibre Agrari

El Premi del Llibre Agrari de la Fira de Sant Miquel registra 36 obres

Un total de 25 llibres (en paper i digitals) i 11 articles tècnics han estat presentats, respectivament, al 47è Premi del Llibre Agrari i el 3r Premi de l’Article Tècnic Agrari, guardons que organitza Fira de Lleida en el marc de la Fira de Sant Miquel i del saló Eurofruit. Aquesta dada s’ha fet pública avui en el decurs de la formalització del conveni de col·laboració entre Fira de Lleida i les entitats patrocinadores dels dos premis. La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 33a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 27 al 30 de setembre d’enguany.

Han signat l’acord, que té una vigència de 4 anys, Àngel Ros, alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida; Carmen López, presidenta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida; Isabel Perea, presidenta del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya a Lleida, Conxita Villar, delegada a Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, i Geremi Camí, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida.

El paer en cap ha agraït a les entitats patrocinadores la participació en un guardó que “impulsa la difusió de coneixements científics i tecnològics de temàtiques agràries en el marc de la Fira de Sant Miquel i del saló Eurofruit”.

El Premi del Llibre Agrari i l’Article Tècnic Agrari estan destinats a distingir les obres o els articles publicats recentment en format imprès o digital que suposin una aportació remarcable dins el sector agroalimentari o l’àmbit rural i estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada als sectors esmentats.

El premi atorgat al guanyador de la convocatòria del Llibre Agrari serà de 3.000 euros i de 1.000 euros per al de l’Article Tècnic. El jurat és integrat per professionals i tècnics de les disciplines de les obres presentades i per representants de cadascuna de les institucions patrocinadores (Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, Col·legi de Veterinaris de Lleida, Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i CaixaBank).

El veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic el mes de setembre d’enguany i el lliurament dels premis es durà a terme en la cloenda de la Fira Agrària de Sant Miquel. Durant aquesta cerimònia els autors que hagin obtingut el primer premi exposaran els aspectes fonamentals de l’obra guanyadora.

Font: Fira de Lleida

Repercusió mediàtica

Diari Segre               La Mañana    

Share This Post