La Delegació de Lleida del COEAC finalitza el primer semestre de l’any, amb una sessió força estimulant, un taller de còctels, que ha tingut lloc el dijous 4 de juliol, de la mà de l’Arnau Ricart i Real, de borée cocktail & lounge club.
Aquesta activitat pretén fomentar les relacions entre els col•legiats, al mateix temps que vol donar valor a altres facetes de la cadena alimentària com són la gastronomia i l’enologia en les que els enginyers Agrònoms també tenim una important tasca a fer, en la vessant de la indústria alimentària i de begudes.
Les activitats de formació es reprendran al setembre amb un acte força interessant en el marc de la fira de Sant Miquel , amb la jornada que durà per títol ” El futur de la UE en l’horitzó 2020 i la reforma de la PAC”, que tindrà lloc el dissabte, 28 de setembre al saló de congressos del Palau de vidre de Fira de Lleida.
La Delegació de Lleida del COEAC finalitza el primer semestre de l’any, amb una sessió força estimulant, un taller de còctels, que ha tingut lloc el dijous 4 de juliol, de la mà de l’Arnau Ricart i Real, de borée cocktail & lounge club.
Aquesta activitat pretén fomentar les relacions entre els col•legiats, al mateix temps que vol donar valor a altres facetes de la cadena alimentària com són la gastronomia i l’enologia en les que els enginyers Agrònoms també tenim una important tasca a fer, en la vessant de la indústria alimentària i de begudes.
Les activitats de formació es reprendran al setembre amb un acte força interessant en el marc de la fira de Sant Miquel , amb la jornada que durà per títol ” El futur de la UE en l’horitzó 2020 i la reforma de la PAC”, que tindrà lloc el dissabte, 28 de setembre al saló de congressos del Palau de vidre de Fira de Lleida.