Inici » Àgora » El DAAM convoca una nova edició dels premis PITA

El DAAM convoca una nova edició dels premis PITA

El DAAM convoca una nova edició dels premis PITA

Convocada la XIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA 2014)

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) va publicar divendres, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), la convocatòria de la XIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) per a l’any 2014. El termini per a la presentació de candidatures és fins al 28 de març de 2014.

Amb aquest premi, el Departament reconeix els innovadors de les empreses, de les agroindústries i de les persones joves emprenedores, i vol fomentar i incentivar la realització d’actuacions innovadores i capdavanteres per a l’empresa que signifiquin l’obtenció d’un nou producte, procés o gestió orientats a millorar la competitivitat i la sostenibilitat.

El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria i una al jove emprenedor/a innovador, dotades amb 6.000€ cadascuna, així com tres nominacions o finalistes a les tres modalitats amb una dotació de 2.000€ cadascuna.

En la darrera edició, els guanyadors de les tres modalitats del premi vans ser, respectivament, La Vall de Cabiscol SL, d’Amposta (Montsià); Unió Corporació Alimentària de Reus (Baix Camp); i Andreu Rovira Vergés, de Formatgeria Mas Rovira SCP, de Sora (Osona).

El termini màxim per a resoldre la concessió dels premis serà l’1 de novembre, i es publicarà al DOGC i també al web del DAAM.

Informació relacionada

Share This Post