Inici » Àgora » Entrevista a la delegada de Lleida, Conxita Villar al programa Cafeïna de Lleida Televisió.

Entrevista a la delegada de Lleida, Conxita Villar al programa Cafeïna de Lleida Televisió.

Entrevista a la delegada de Lleida, Conxita Villar al programa Cafeïna de Lleida Televisió.

Emesa el dia 19 de setembre

Per explicar les activitats del COEAC i en particular la Jornada tècnica a la Fira Sant Miquel a Lleida “L'economia circular en el sector agroalimentari”

Us deixem el vídeo de l'entrevista a la delegada de Lleida, Conxita Villar, al programa Cafeïna de Lleida Televisió, emès el dia 19 de setembre, en motiu de la Jornada tècnica que cada any organitzen els companys d'aquesta demarcació en el marc de la Fira Sant Miquel de Lleida. Enguany el tema escollit ha estat "l'Economia Circular en el sector agroalimentari".

En aquesta jornada es  vol donar a conèixer que és l'economia circular i com s'està aplicant al sector agroalimentari amb les diferents problemàtiques i avantatges.

La Jornada constarà d'una conferència introductòria que sota el títol "L'economia circular en el sector agroalimentari" anirà a càrrec de la Sra. Anabel Rodríguez, directora executiva de la Fundació Economia Circular.

Tot seguit tindrà lloc una Taula rodona sobre "Experiències del sector agroalimentari que han incorporat l'economia circular en el seus processos":

· Què es pot fer amb els envasos i embalatges. Sra. Montse Castillo, sòcia i directora de Packaging Consulting.

· Les cooperatives agràries un model d'estratègia sostenible.  Òscar Tolsà, tècnic del departament d'assessorament agroalimentari de la FCAC.

· L'economia circular és quelcom més que la racionalització del processos, treballem pel residu zero. Sra. Anna Lluís, directora de SÍMBIOSY.

Modera: Sra. Conxita Villar, delegada per Lleida del COEAC.
 

Informació relacionada

Share This Post