Inici » Àgora » Èxit d’assistència a l’AgroGala, la festa de celebració dels 70 anys del COEAC!

Èxit d’assistència a l’AgroGala, la festa de celebració dels 70 anys del COEAC!

Èxit d’assistència a l’AgroGala, la festa de celebració dels 70 anys del COEAC!

Una nit per no oblidar

El divendres dia 24 de novembre va tenir lloc l’acte de colofó de la commemoració dels 70 anys del Col·legi, una gala celebrada a l’Hotel Intercontinental de Barcelona, en què van assistir uns cent cinquanta companys i companyes, alguns acompanyats de les seves respectives parelles. Vam aprofitar l’ocasió per fer l’entrega dels premis i distincions d’aquest any 2023.

Els membres de la Junta de Govern del COEAC estan molt contents per la bona acollida que ha tingut i agraeixen la gran participació que hi va haver a la gala!

   

La degana Conxita Villar va ser l’encarregada d’obir l’acte i donar la benvinguda a tots els assistents.

Entrega de premis i distincions COEAC 2023

L’acte de lliurament de premis i distincions per sisè any consecutiu s’ha convertit en un reconeixement al treball i talent dels professionals de l’enginyeria agronòmica de totes les generacions. L’acte, presentat pel secretari, Arturo Sánchez, va ser molt dinàmic, ja que hi van participar tots els membres de la Junta de Govern, presentant i entregant guardons.

Benvinguda als nous col·legiats i col·legiades

El vocal de Barcelona, Fran Garcia, i la vocal de joventut, Helena Camats, van fer entrega del diploma i l’obsequi de benviguda als nous col·legiats i col·legiades presents a l’acte. Enguany donem la benvinguda als companys i companyes següents:

 • Adrián Polonio Punzano
 • Guillem Vives Ortiz
 • Xavier Estarán Pellisé
 • Ouijdan Hajjaj El Imrani
 • Llorenç Roldan Audinis
 • Elisabet Pallerols Azagra
 • David Merino Caudevilla
 • Jordi Sanchis Guillén
 • Domingo Bosch Príncep
 • Ma José Márquez Gargallo
 • Berta Oliver Torres

VI Premi d’Excel·lència al Millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica

En aquesta sisena edició del premi que organitzem amb el patrocini de l’IRTA i que distingeix el millor treball final del curs acadèmic 2022-2023 del Màster en Enginyeria Agronòmica, el jurat va decidir atorgar-li a la companya Ouijdan Hajjaj El Imrani, pel seu treball “Projecte de disseny del reg (sectorització i emplaçament òptim de sensors) adaptat a la variabilitat espacial del sòl: aplicació a una plantació d’11,5 ha de nectarina al T.M. de Casp (Saragossa)”.

El vocal de Lleida, Víctor Falguera, i la directora de recursos humans de l’IRTA, Montse Satorra, van fer entrega d’un xec i un diploma a la guanyadora d’aquest any. Satorra va destacar la seva excel·lència i talent. Tot seguit, la companya Ouijdan Hajjaj va fer un breu discurs d’agraïment. Enhorabona!

Més informació sobre aquest premi aquí.

VI Concurs de Fotografia

La delegada de Barcelona, Mercè Raventó, i el vocal de Tarragona, Carlos Ferré, van fer entrega dels premis al guanyador i finalistes del VI Concurs de Fotografia del COEAC.

Guanyador del Concurs:

 • Marc Sabartrés Guix, per la fotografia:Els colors de la gestió de l’entorn rural_Brassica napus

Finalistes del Concurs:

 • Astrid Ballesta Remy, per la fotografia: Treball, art, protecció, lluita; un patrimoni a conservar
 • Sergi Lacasa Martínez, per la fotografia: Inici de la recol·lecció
 • Ferran Martí Ibarra, per la fotografia: Fauna auxiliar sobre coberta vegetal
 • Domènec Vila Navarra, per la fotografia: Buscant el Sol
 • Xavier Coll Gilabert, per la fotografia: La soledat de l’Abutilon

Podeu veure les fotografies guanyadores aquí.

50 anys de col·legiació

Per tal d’homenatjar als col·legiats que ja porten 50 anys formant part del Col·legi, el vocal d’afers exteriors, Carlos Estaran, i el vocal de Girona, Josep Adroher, van fer entrega d’un reconeixement especial als companys presents a l’acte. Els companys que celebren els 50 anys de col·legiació són:

 • Gil Sucarrats Pujol
 • Joan Tasias Valls
 • Hernan Subirats Videllet
 • Joaquin Garcia de Otazo Lopez
 • Agustin Rubert Lopez
 • Francisco Escuer Ibars

Que siguin molts anys més!

IV Premi Alimentem el Món

En aquesta quarta edició, el jurat del Premi Alimentem el Món, que està patrocinat per la Caixa d’Enginyers, l’ha atorgat al projecte “RECOOPEREM. Sostenibilitat alimentària Vallès Occidental”, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La tresorera, Paquita Escoi, i el director de Banca Corporativa del Grup Caixa d’Enginyers, Jaime Asián, van entregar el premi a la gerent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Núria Carrés Bordes, i la Cap de l’Àrea de Drets Socials, Fina Ramoneda González..

Més informació sobre aquest premi aquí.

VI Gent per Canviar el Món

El vicedegà, Josep Maria Dilmé, va lliurar el reconeixement Gent Per Canviar El Món al company Frederic Gómez Pardo, pels seus valors, el seu exemple i el seu vessant altruista i social al voltant de la docència, el voluntariat i el seu esforç i dedicació per evitar el malbaratament alimentari.

Més informació sobre aquest premi aquí.

Foto de grup dels premiats i homenatjats

Enhorabona a tots els premiats i premiades, i gràcies per demostrar, una vegada més, que els enginyers i enginyeres agrònomes #PodemCanviarElMón

Acte de cloenda

Per cloure l’acte vam comptar amb la intervenció de la companya Elisenda Guillaumes, directora general d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat, en representació del M. Hble. President, Pere Aragonès, i de l’Hble. conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort. L’Elisenda va agrair la invitació a l’acte i va fer referència a la situació d’emergència climàtica que estem vivint. També va voler destacar la importància del sector agroalimentari dient que com més siguem les persones que ens hi dediquem al sector, encara més i millor podrem alimentar el món en què vivim.

A continuació, la degana, Conxita Villar, va dir unes paraules de clausura, i tot seguit es va fer la tradicional fotografia de col·legiats i col·legiades del COEAC.

   

Sopar i ball

Un cop finalitzada l’entrega de premis i distincions del COEAC 2023, els companys i companyes presents vam poder gaudir d’un sopar de Nadal al mateix hotel. Allà vam poder retrobar-nos després d’uns mesos, conèixer els nous companys i companyes, intercanviar experiències i felicitar els companys premiats, entre d’altres.

Després del sopar, va ser el moment del ball, en què els que ho van voler van poder moure l’esquelet al ritme de bona música.

Un any més, aquest acte presencial de final d’any ha estat un punt de trobada pels enginyers i enginyeres agrònomes d’arreu de Catalunya.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació i que tingueu un bon final d’any. Fins la propera!

Ressò en mitjans de comunicació

Galeria de fotos

A continuació, deixem al vostre abast la galeria on podreu trobar i descarregar totes les fotografies de l’esdeveniment que desitgeu.

                                                                                               

 

Share This Post