Inici » Àgora » Inici del tercer cicle de la planificació hidrològica de l’Agència Catalana de l’Aigua

Inici del tercer cicle de la planificació hidrològica de l’Agència Catalana de l’Aigua

Inici del tercer cicle de la planificació hidrològica de l’Agència Catalana de l’Aigua

S’inicia el tercer cicle del procediment de planificació hidrològica inclòs al Pla de gestió de del districte de conca fluvial de Catalunya (2022-2027)

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) comença aquest dijous, 19 de setembre, el procés de participació associat al 3r cicle del Pla de gestió de l’aigua, corresponent a l’àmbit de les conques internes. Novament i per tercera vegada es posa al servei de la ciutadania, les administracions, les empreses, les entitats, entre d’altres,  la possibilitat de conèixer, opinar, debatre, proposar i participar en l’elaboració de la planificació hidrològica per a un període de sis anys (2022-2027).

Calendari per fer aportacions

Els processos de participació del tercer cicle de la planificació hidrològica s’iniciaran el mes de setembre de 2019 i finalitzaran al darrer trimestre del 2021 amb la convocatòria de les sessions de retorn sobre les propostes plantejades al llarg de tot el procés de consulta pública i participació. Podeu consultar el calendari de sessions presencials aquí.

Formes de participar

Aquests processos es centren a l’àmbit territorial del Districte de Conca Fluvial de Catalunya (conques internes). Els nuclis de debat són espais de participació propers al territori i organitzats sobre l’estructura territorial de l’Agència Catalana de l’Aigua, on s’agruparan les diferents subconques per a debatre la revisió del Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya i el Programa de mesures. Es pot participar de forma presencial i a través d’aquesta plataforma:

Sessions presencials

Es distribueix en els quatre àmbits que agrupen les diferents subconques:

  • BARCELONA 1: conques de la Tordera, el Besòs i les rieres del pla de Barcelona i del Maresme.
  • BARCELONA 2: conques del Llobregat, el Garraf, el Foix i les rieres del Pla del Llobregat.
  • GIRONA: conques del Daró, la Muga, el Fluvià, recs del Madral, les rieres del Cap de Creus, el Sirvent, el Ter i les rieres de Montgrí-Empúries i Cap de Begur-Lloret de Mar.
  • TARRAGONA: conques del Gaià, el Francolí, la riera de Riudecanyes, les rieres de Calafat-Golf de Sant Jordi, les rieres del Baix Camp, les rieres de la Punta de la Móra i les rieres de Calafell-Torredembarra.

Podeu fer la inscripció a les sessions entrant en cada convocatòria.

Eines de participació digital

A través d’aquesta plataforma podeu fer les vostres aportacions:

Trobaràs més informació al següent enllaç.

Font: gencat.cat 

Share This Post