Inici » Àgora » Obealimentària 51 es fa ressò del Conveni de Col·laboració signat el passat setembre entre el Col·legi d’Economistes i el Col·legi d’Agrònoms.

Obealimentària 51 es fa ressò del Conveni de Col·laboració signat el passat setembre entre el Col·legi d’Economistes i el Col·legi d’Agrònoms.

Obealimentària 51 es fa ressò del Conveni de Col·laboració signat el passat setembre entre el Col·legi d’Economistes i el Col·legi d’Agrònoms.

Us trametem per a possible interès l’enllaç a Obealimentària 51 – Octubre 2021

Aquest més Obealimentària es fa ressò del Conveni de Col·laboració signat el passat setembre entre el Col·legi d’Enginyers Agrònoms i el Col·legi d’Economistes. Com a primera activitat fruit d’aquest Conveni n’és la propera Jornada del dia 21 d’octubre que porta per títol Catalunya capital de l’alimentació catalana. Aquesta és una activitat en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, que enguany correspon a Barcelona. Des d’ambdós Col·legis volem reflexionar sobre la responsabilitat de Barcelona sobre l’entorn que l’alimenta.

La Jornada compta amb diferents ponències i dos debats singulars. Una d’elles sobre les “diverses vies del camp a la taula”. Allí hi participen diferents opcions: Jaume Alsina, president de Bon Àrea, Jordi Valls, director de Mercabarna, Míriam Soteras, directora del Mercat Arrels i Albert Riera, director de Comunicació de La Fageda. Un segon debat és sobre construir llaços entre el món rural i el món urbà. Hi participa Oriol Estela, director del Pla Estratègic de l’Àrea Metropolitana i Josep Presseguer CEO de Fruits de Ponent. T’hi esperem. Pots inscriure’t-hi al següent ENLLAÇ.

A més Obealimentària 51 porta molt altres continguts d’interès. En destaquem la celebració el dia 13 de la Jornada sobre Espais Agraris que és la sexta Jornada del cicle “Aigua sòls i Aliments a Catalunya”. Entrevistem a Ramon Estruch sobre PREDIMED. EL Quadre de Comandament on destaquen els moviments de preus de les primeres matèries, la inflació corresponent, la sequera que està condicionant les collites de fruita dolça i seca, vinya i oliva i noves tendències vers la proteïna vegetal mentre que el porcí inicia un canvi de cicle.  I un seguit d’aportacions d’opinió i d’informació sobre la realitat del món agroalimentari i rural front als reptes estratègics de futur.

Documentació relacionada

Obealimentària 51 – Octubre 2021

Notícia amb la signatura del Conveni

Share This Post