Inici » Àgora » El Col·legi a la Fira UdL Treball, connectem amb els estudiants per atendre les seves consultes

El Col·legi a la Fira UdL Treball, connectem amb els estudiants per atendre les seves consultes

El Col·legi a la Fira UdL Treball, connectem amb els estudiants per atendre les seves consultes

Presentació virtual del Col·legi a la Fira Virtual de l’Ocupació organitzada per la Universitat de Lleida

Un any més, el Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms va participar a la Fira UdL Treball que organitza anualment la Universitat de Lleida, aquest any en format virtual. L’esdeveniment va tenir lloc els dies 9 i 10 de març per mitjà d’una plataforma en línia a la qual accedien els alumnes per a visitar els estands de les diferents empreses i institucions. En aquest sentit, els enginyers agrònoms vam ser representats pel delegat de Lleida, Domènec Vila, i la secretaria tècnica Maria Jesus Ortiz, que durant els dos dies van explicar als alumnes qüestions relacionades amb la professió i el col·lectiu.

La sessió es va organitzar en dues parts, en la primera el delegat de Lleida, Domènec Vila, explicava quina va ser la seva trajectòria professional després d’acabar els estudis i com el Col·legi va ajudar al seu creixement professional. Així mateix, el company es va posar a disposició dels alumnes per a comentar qualsevol inquietud professional o acadèmica que puguin tenir. Tot seguit, la secretaria tècnica va fer una presentació  en la qual va explicar estructuradament les tasques de l’enginyer agrònom i els valors i serveis que aporta el Col·legi als professionals d’aquest àmbit. Així mateix, es va comentar la possibilitat que tenen els alumnes per a preassociar-se i començar a formar part del col·lectiu de manera gratuïta.

La segona part de la reunió es va dedicar a resoldre aquelles qüestions que plantejaven els estudiants. Els alumnes que es van connectar van mostrar molt interès per les explicacions i van formular consultes sobre la seva orientació acadèmica i professional. Així mateix, els presents van agraïr tots els aclariments i es van mostrar contents amb les opcions que dóna el Col·legi com acompanyament un cop acabats els estudis d’enginyeria agronòmica, una titulació amb un ampli ventall de sortides professionals. Per concloure, el Col·legi es va posar a disposició de tots aquells estudiants que ho necessitin.

A més, el delegat de Lleida Domènec Vila, i la secretaria tècnica Maria Jesus Ortiz van assistir el dia 10 de març a una reunió telemàtica en la qual va participar el rector de la UdL, el sr. Jaume Puy, el president del Consell Social i la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, per fer networking amb les empreses participants a la Fira UdL Treball 2021 i per saludar-se i compartir impressions.

 

Enllaços relacionats

Share This Post