Inici » Àgora » Fran Garcia, vocal de Barcelona i membre de la Comissió Agricultura 4.0 del COEAC, entrevistat per l’article “Inteligència artificial al servei del camp”

Fran Garcia, vocal de Barcelona i membre de la Comissió Agricultura 4.0 del COEAC, entrevistat per l’article “Inteligència artificial al servei del camp”

Fran Garcia, vocal de Barcelona  i membre de la Comissió Agricultura 4.0  del COEAC, entrevistat per l’article “Inteligència artificial al servei del camp”

El company Fran Garcia, vocal de Barcelona i membre de la Comissió Agricultura 4.0 del COEAC, ha esta entrevistat per l’article “Inteligència artificial al servei del camp” que ha publicat la revista portuguesa Actualidade iberica, revista mensual mes d’octubre 2021.

A l’article, també apareixen indicacions dels investigadors d’AgròTICa i Agricultura de Precisió, GRAP, de la Universitat de Lleida (Catalunya).

“Robots, drons i intel·ligència artificial faran que el treball a l’horta estigui automatitzat d’aquí a uns anys. Espanya, com a potència agrícola de classe mundial, cerca la transformació digital d’un sector per ajudar a diferents passos de la cadena agroalimentària.

El desenvolupament de les tecnologies va més avançat que la seva implementació, però ja es pot apreciar el resultat d’alguns dels seus usos al camp”.

Consulta article

Pots consultar l’article aquí

 

Share This Post