Inici » Àgora » Resultats del camp d’assaig de Sant Martí Sesgueioles 2007-2012

Resultats del camp d’assaig de Sant Martí Sesgueioles 2007-2012

Resultats del camp d’assaig de Sant Martí Sesgueioles 2007-2012

L’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, Xarxa Xarxa de plans per a la millora de la fertilització agrària a Catalunya, dóna a conèixer “el resultat dels camps d’assaig SANT MARTÍ SESGUEIOLES (ANOIA), Campanyes 2007-2012. L'adobatge nitrogenat del cereal d'hivern”.

+ Informació

L'Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, Xarxa Xarxa de plans per a la millora de la fertilització agrària a Catalunya, dóna a conèixer "el resultat del camp d'assaig SANT MARTÍ SESGUEIOLES (ANOIA), Campanyes 2007-2012. L'adobatge nitrogenat del cereal d'hivern".

Aquest camp d'assaig, emmarcat en el Pla per a la millora de la fertilització agrària a Catalunya central, va estar impulsat pel DARP l'any 2007 amb l'objectiu d'establir pautes per a la fertilització òptima en les condicions de la zona on es troba. 

Va estar en actiu fins l'any 2013, la qual cosa ha permès obtenir la corba de resposta i observar els efectes de l'adobatge nitrogenat durant diverses campanyes i diferents condicions climàtiques.  

En concret en aquesta publicació es mostren els resultats obtinguts que han permès conèixer la influència de la fertilització nitrogenada sobre diferents factors (rendiment del cultiu, contingut de nitrats al sòl, etc). 

Informació relacionada

Share This Post