Inici » Àgora » Visita tècnica a la central Fruilar (Pink Lady)

Visita tècnica a la central Fruilar (Pink Lady)

Visita tècnica a la central Fruilar (Pink Lady)

Visita tècnica a la central Fruilar (Pink Lady)

Els dies 7 i 8 de novembre la Comissió d’Activitats de Lleida del COEAC amb la col·laboració de Fruilar, Pink Lady i Agromassot va organitzar una visita tècnica a FRUILAR, emmarcada en un Pink Lady® Day, dedicat als enginyers i enginyeres agrònomes. Aquest esdeveniment ens va oferir l’oportunitat de reunir-nos i celebrar l’inici d’una nova collita de Pink Lady.

El Pink Lady® Day va anar més enllà d’un simple esdeveniment; va ser una ocasió especial per a estretir llaços, compartir experiències i donar a conèixer no només el procés de producció de les pomes Pink Lady®, sinó també els nostres valors i compromisos.

   

A més a més, en aquesta edició hem comptat amb la participació d’un grup d’enginyers agrònoms de Costa Rica que estan realitzant un màster en gestió agroalimentària a la Universitat de Lleida. Fet que ens ha donat l’oportunitat d’establir connexions i intercanviar experiències professionals amb ells, enriquint així la nostra xarxa.

Pel que fa a la programació de l’esdeveniment, el dimarts 7 de novembre vam poder fer la visitaFRUILAR i, l’endemà, dimecres 8 de novembre, vam dur a terme la visita a una finca de plantació pink lady i, posteriorment, vam tenir el plaer de poder dinar tots plegats alhora que fèiem treball en xarxa i compartíem experiències.

   

Ha estat una jornada memorable que ha reforçat la nostra relació i el nostre compromís amb els nostres valors!

     

Share This Post