Inici » Àgora » Acord de col·laboració amb el Regne Unit, en matèria de certificació professional

Acord de col·laboració amb el Regne Unit, en matèria de certificació professional

Acord de col·laboració amb el Regne Unit, en matèria de certificació professional

ELS ENGINYERS PROFESSIONALS CERTIFICATS PER L’AQPE JA PODEN SOL·LICITAR SER CHARTERED ENGINEER DEL REGNE UNIT

Des de l’inici de l’activitat de l’AQPE, un dels seus reptes principals ha estat trobar formes efectives de facilitar la mobilitat dels enginyers més enllà de les nostres fronteres . Per això, concebem la certificació Professional Engineer com un futur nexe entre les altres certificacions d’Europa, juntament amb els altres avantatges que comporta l’acreditació de les competències professionals.

Per això, ens complau anunciar el nostre recent acord amb Engineering Council, l’organisme de certificació de competències d’enginyeria anglès , a la recerca d’una convalidació més directa entre les nostres titulacions. Les similituds que compartim en els nostres processos de certificació, basats en l’estàndard UK-SPEC , ens ajuden a oferir un reconeixement directe de la certificació Professional Engineer per a enginyers espanyols que vulguin augmentar les seves oportunitats professionals al Regne Unit.

El director general de l’Agència de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria (AQPE) Francesc González i el director executiu de l’Engineering Council Alasdair Coates van signar l’acord el passat 22 d’octubre a Londres.

Alasdair Coates assegura que: “El reconeixement mutu del registre professional entre el Regne Unit i Espanya és important, i aquest acord ofereix la seguretat als registrats que el reconeixement de la seva competència professional continuarà. L’enginyeria és una professió global i l’objectiu de l’activitat internacional de l’Engineering Council és garantir que les nostres normes siguin reconegudes globalment i facilitar la mobilitat internacional dels professionals de l’enginyeria”.

Aquest acord està emmarcat a l’ENGINET (xarxa d’associacions europees d’enginyers que  empren l’avaluació per competències), i ve a ampliar els ja signats amb el KIVI holandès, SNIPF francès, Ordem dos Engenheiros portuguès i Cert´ing italià.

Aprofita aquest acord i tramita’n la certificació. Inicia el procés aquí.

Font: Web de l’AQPE

Més informació

   

Share This Post