Agència Catalana de Seguretat Alimentària
S'obre un període de participació en l'elaboració del proper Pla de seguretat alimentària per al període 2017-2021. Participa-hi enviant les teves aportacions.
S'obre un període de participació en l'elaboració del proper Pla de seguretat alimentària per al període 2017-2021. Participa-hi enviant les teves aportacions.
Introducció
La Llei 18/2009, de 22 d'octubre, de salut pública, estableix que l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha d'elaborar la proposta del Pla de seguretat alimentària de Catalunya, que ha de ser l'instrument indicatiu i el marc de referència de totes les accions públiques de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya pel que fa a la seguretat alimentària. Aquesta Llei també estableix que el procediment d'elaboració del Pla ha de garantir la intervenció de les administracions, les institucions, les societats científiques i els professionals relacionats amb la seguretat alimentària, com també de la societat civil.
Com a resultat dels treballs efectuats fins avui, en què han participat les diferents administracions públiques competents en seguretat alimentària, disposem del document Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021: versió per a la participació, el qual ha de servir per canalitzar la participació de totes les parts interessades.
Participa
Obrim un període de participació pública durant el qual totes les empreses, associacions i persones relacionades amb la cadena de producció d'aliments, així com la ciutadania en conjunt poden presentar les seves aportacions a la proposta de document. Aquesta etapa ha de culminar en un document final que pugui ser elevat al Govern de la Generalitat per aprovar-lo.
El període de participació estarà obert fins al dia 8 de setembre de 2016. En l'elaboració del document final del Pla, s'han de tenir en compte totes les aportacions rebudes fins a aquesta data. Tanmateix, podeu continuar participant en la millora de la seguretat alimentària amb els vostres suggeriments a partir del 8 de setembre de 2016, ja que, si bé no es podran incorporar al document, es podran considerar en el desplegament posterior i en les accions que dia a dia es porten a terme a Catalunya en aquesta matèria.
Podeu consultar les dades de contacte de l’ACSA i accedir a un formulari per participar en aquest intercanvi d'informació i opinions que volen que sigui permanent.
L’ACSA agraeix el vostre interès i col·laboració.
Font: Agència Catalana de Seguretat Alimentària