Inici » Àgora » 3a jornada del cicle de jornades Fem un beure amb la ciència, organitzat pel COEAC i l’IRTA

3a jornada del cicle de jornades Fem un beure amb la ciència, organitzat pel COEAC i l’IRTA

3a jornada del cicle de jornades Fem un beure amb la ciència, organitzat pel COEAC i l’IRTA

“Fem un beure amb la ciència” és el Cicle de xerrades que impulsem des del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), conjuntament amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

L’objectiu és crear un espai de trobada entre professionals de l’enginyeria agronòmica i de la investigació agroalimentària, perquè comparteixin els treballs i projectes que estan duent a terme i d’estableixin sinergies conjuntes que impulsin la sostenibilitat i sobirania de la producció agroalimentària.

3a jornada: “Sanitat Vegetal”

Aquest dimarts 17 d’octubre va tenir lloc la tercera jornada d’aquest cicle de xerrades. Una quinzena d’assistents a la seu del COEAC a Lleida van participar en la sessió que portava per nom “Sanitat Vegetal”, i que anava acompanyada per un petit pica-pica i refrigeri pels participants.

El delegat de Lleida del COEAC, Domènec Vila, va donar la benvinguda als assistents i va fer una breu presentació de la temàtica de la jornada i dels dos ponents d’aquesta tercera sessió del cicle.

La primera ponent va ser la Rosa Altisent, responsable de l’àrea de Producció Vegetal de l’IRTA, que va fer la seva presentació sobre la “Recerca orientada en sanitat vegetal pel sector“.

La segona ponència de la tarda va a anar a càrrec del company Pere Mas, assessor en producció vegetal, que va tractar el tema d’“Els reptes de l’assessorament agronòmic a la sanitat vegetal”.

Un cop fetes les dues exposicions, els ponents i el moderador van seure amb la resta d’assistents i va començar una taula rodona molt interessant sobre la sanitat vegetal, en la qual hi va haver molta participació, gràcies a la comoditat que generava el “format de sobretaula”.

La valoració de la jornada, doncs, és molt positiva, i ja s’està treballant en la propera edició del Cicle de xerrades Fem un beure amb la ciència, que tindrà lloc el 26 d’octubre a Girona.

 

Share This Post