Inici | 23/05/2022 |
---|
Jornada tècnica: Reptes i oportunitats d’innovació en agricultura i alimentació
Organitza: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DAAC) i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)
Lloc: Sala d’Actes del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Gran Via Corts Catalanes, 612 – 614. 08007 Barcelona
Programa
10.00 h Recepció d’assistents
10.30 h Presentació de la jornada
Sr. Joan Gòdia. Director General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.
10.40 h Catalunya: una oportunitat d’esdevenir un Hub d’AgTech del sud d’Europa
Sr. Oscar Sala. Director de The Collider de Mobile World Capital Barcelona.
11.00 h Reptes i oportunitats d’innovació agroalimentària a Espanya. Informe de tendències 2022
Sr. Juan Francisco Delgado. Vicepresident de la Fundació Europea per a la Innovació INTEC.
11.20 h El paper de les startups en el nou escenari impulsat pel Green Deal Europeu
Sra. Clara Bartra. Foodtech Hub Barcelona.
11.40 h La inversió publicoprivada en innovació agroalimentària
Sr. Jose M. Cobo. Director The Food Intelligence Company.
12.00 h Taula rodona: Com afectaran les recents crisis (Covid i Ucraïna) al sector agroalimentari de Catalunya i el paper
de la innovació per a superar els seus efectes Amb la participació dels ponents
Modera: Sr. Agustí Fonts. Cap de l’Oficina de Valorització. IRTA.
13.00 h Cloenda de la jornada
Sra. Glòria Cugat. Subdirectora General de Transferència i Innovació Agroalimentària del DACC.
Inscripcions
A través de RuralCat: Inscripcions
Més informació
Servei d’Innovació Agroalimentària DACC patt.daam@gencat.cat