Inici | 30/09/2017 - 10:30 |
---|---|
Modalitat | Presencial |
Durada | 2,5 h |
---|
Jornada organitzada pel COEAC dins el Pla de Transferència Tecnològica del DARP, i en el marc de la 63a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida.
Presentació
El creixement de la demanda d’aliments topa amb la sensibilització per preservar el medi ambient, cal trobar un punt d’equilibri que permeti oferir aliments però amb racionalització en la gestió de l’entorn.
Aquesta preocupació ha estat en les ultimes dècades prioritària pels enginyers agrònoms, que amb la recerca, la innovació i la tecnologia fan possible aquest repte.
En aquesta jornada es presentaran diferents casos pràctics de treballar i de gestionar empreses agràries per poder fer front als dos reptes, el creixement de la demanda i la sostenibilitat, a continuació s’obrirà el debat amb els assistents.
PROGRAMA
10.30 h Inauguració de la jornada a càrrec de la degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms, Sílvia Bures.
10.45 h Taula Rodona de bones practiques agràries
Joan Fortuny. Operation Managing Director Borges Agricultural & Industrial Nuts
Pere Villar. Responsable de fertilització i nutrició vegetal en laboratori Ilersap
Toni Vítores. Director agronòmic de Fruits de ponent
11.30 h Pausa-cafè
12.00 h Taula Rodona de bones practiques agràries
Joan Esteve Director Tècnic de la Divisió Agrícola del Grup Codorniu.
Victor Falguera. Research Manager AKIS international.
Lluís Xanxo. Director producció agrícola Granja San José, S A
12.45 h Conclusions de la Jornada a càrrec de la delegada per Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms, Conxita Villar.
Inscripcions
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina.
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt
Més informació
Reserves
Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.