Inici » Esdeveniments » Formació » Bag-in-Box: sostenibilitat, vida útil i procés d’envasat

Bag-in-Box: sostenibilitat, vida útil i procés d’envasat

Inici 03/04/2024

Bag-in-Box: sostenibilitat, vida útil i procés d’envasat

Organitza: DACC i Escola Agrària de viticultura i enologia Mercè Rossell i Domènech

Dia: Dimecres, 3 abril 2024

Lloc: Escola Agrària de Viticultura Mercè. Rossell i Domènech. Sala d’actes. Barri d’Espiells s/núm. 08770 Sant Sadurní d’Anoia

Programa

Programa en format PDF

10.00 h Presentació de la jornada
Pep Escudero. Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech.

10.10 h Presentació de les ponències
Jordi Cols. Decavi.

10.20 h BIB: sostenibilitat i presència en el mercat mundial
Carlos Monllor. Smurfit Kappa BIB.

10.50 h Paràmetres clau de la vida útil del Bag-in-Box
Patrick Vuchot. Director científic a Smurfit Kappa BIB.

11.20 h Pausa cafè

11.50 h Medició de l’oxígen durant l’envasat.
Patrick Vuchot. Director científic a Smurfit Kappa BIB.

12.20 h Bones pràctiques d’envasat i emmagatzematge del BIB
Patrick Vuchot. Director científic a Smurfit Kappa BIB.

12.50 h Torn obert de preguntes

13.00 h Cloenda de la jornada

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Més informació

Escola Agrària de Viticultura Mercè Rossell i Domènech. José Antonio Escudero. A/e: jaescudero@gencat.cat

Share This Post

Torna a Formació