Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs pràctic de la Norma d’ Envasat de productes Agrícoles de TESCO TPPS (v2)

Curs pràctic de la Norma d’ Envasat de productes Agrícoles de TESCO TPPS (v2)

Inici 09/04/2018 - 09:30
Lloc Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya - Delegació Lleida
Rambla Ferran, 2 4-1 Lleida

Horari: Matí i tarda: de 9.30h a 14h i 15.30h a 19h

Curs pràctic de la Norma d’ Envasat de productes Agrícoles de TESCO TPPS (v2)

Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i Premiumlab.

Presentació

Per a tenir accés a la venda de productes a la cadena de distribució Tesco, l’empresa ha d’implantar i mantenir estàndar TPPS. Desenvolupada com una norma de qualitat i seguretat alimentària que facilita la gestió, la V2 és la vigent.

En aquest curs es desenvoluparà el procés d’implantació i el manteniment desenvolupant aquells aspectes que la diferencien d’altres esquemes com BRC e IFS. A més es realitzaran exercicis pràctics i d’aplicació real que permetran resoldre qüestions particulars.

Aquesta norma s’aplica als proveïdors que produeixen, entre d’altres, fruites i hortalisses.

Objectius del curs

Conèixer la guia pràctica per facilitar la implantació de la Norma i actualitzar coneixements respecte a la mateixa.

Resoldre aquelles qüestions particulars que es presenten.

Metodologia

El curs alterna les explicacions del ponent amb exercicis pràctics i d’aplicació real que permetran resoldre qüestions particulars..

Destinataris

El curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin entendre i complir els estàndards de Tesco i en especial als directors de producció, tècnics i professionals d’empreses del sector alimentari, directors de Qualitat i Responsables de Control de Qualitat.

Durada

El curs tindrà una durada de 8 hores.

PROGRAMA DEL CURS

1. Breu introducció de la Norma

2. Sistemes de gestió

– Revisió i compromís per la Direcció

– APPCC i gestió de la qualitat

– Homologació de proveïdors

– Especificacions (diferències entre requeriments en UK i Europa Central)

– Reclamacions i retirada de producte (simulacre)

3. Instal·lacions

– Instal·lacions i manteniment espais exteriors (incloen Food Defense)

– Instal·lacions per al personal i roba de treball

– Higiene personal

4. Personal

– Formació

– ETTs

5. Controls operatius

– Control de processos

– Traçabilitat

– Control i detecció de cossos extranys

– Calibració i verificació d’equips

– Controls de pes, volum, tamany i quantitats

– Etiquetat

– Pla de gestió de l’aigua i els residus

– Pla de neteja

– Control de plagues

– Pla de manteniment

– Transport

Professorat

Gloria Cabanes Espinós

Enginyera agrònoma. Consultora en Qualitat i Seguretat Alimentària.

Preu

Col·legiats: 150 euros

No col·legiats: 180 euros

Nombre de places

El nombre de places màxim és de 20 alumnes.

Inscripcions

La inscripció al curs s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dia 4 d’abril de 2018. Places limitades.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre el curs si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Instruccions de pagament

Els col·legiats que us identifiqueu amb usuari i contrasenya podeu sol·licitar que el pagament es faci mitjançant domiciliació bancària.

Sinó, podeu fer un ingrés al c/c ES41 2100 3054 60 2500045971 de “La Caixa”.

A l’ingrés s’ha de fer constar “el cognom+Curs TPPS”. Un cop comprovat que el pagament s’ha fet efectiu es confirmarà la inscripció a través d’un missatge de correu electrònic.

Observacions

L’assistència a un mínim del 80% d’hores del curs donarà dret a l’expedició d’un diploma d’assistència.

Els col·legiats en els col·legis d’enginyers tècnics agrícoles, de forest i tècnics forestals també es podran acollir al preu de col·legiat, acreditant la seva condició de col·legiat en el seu respectiu col·legi.

Share This Post

Torna a Formació