Inici | 04/06/2018 - 09:30 |
---|
Lloc |
Delegació de Lleida del COEAC Rambla Ferran, 2. 4-1 Lleida |
---|
Dates: 4 i 5 juny 2018
Horari:
Dilluns 4: Matí i tarda: de 9.30h a 14h i 15.30h a 19h
Dimarts 5: Matí: de 9h a 15h
Curs pràctic novetats IFS FOOD v.6.1.
Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i Premiumlab.
Presentació
La norma de seguretat alimentària IFS és un referent per a tota la indústria agroalimentària, especialment per a aquelles indústries que elaboren productes alimentaris amb marca del distribuïdor. Aquesta norma ha estat revisada i recentment se n’ha editat la versió núm. 6.1 que serà efectiva a tots els efectes, a partir de l’1 de juliol de 2018.
Entre les principals novetats de la IFS V6.1 destaca la publicació d’un capítol específic relacionat amb la prevenció del frau alimentari així com la incorporació d’auditories no anunciades de forma obligatòria.
Objectius del curs
Revisar els requisits de la Norma IFS V6.1 amb especial èmfasi en les novetats de la versió 6.1 (Prevenció del frau alimentari, auditories no anunciades, Integrity Program).
Resoldre aquelles qüestions particulars que es presenten.
Metodologia
El curs alterna les explicacions del ponent amb exercicis pràctics i d’aplicació real que permetran resoldre qüestions particulars.
Destinataris
El curs està dirigit a persones involucrades en la implantació i certificació de sistemes de seguretat alimentaria i en especial als tècnics i professionals d’empreses del sector alimentari, directors de Qualitat i responsables de Control de Qualitat, personal de plantes productores, establiments i distribuïdors d’ aliments, consultors, etc.
Durada
El curs tindrà una durada de 14 hores.
Programa del curs
1. Introducció.
2. Revisió dels punts de la Norma.
– Responsabilitat de la Direcció.
– Sistema de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària.
– Gestió dels recursos.
– Planificació i procés de producció, inclòs l’anàlisi del risc de frau.
– Mesuraments, Anàlisi, Millora.
– Food defense i inspeccions externes.
3. Metodologia per a la prevenció del frau alimentari.
4. Casos pràctics.
5. Avanços de la norma IFS v7.
Professorat
Gloria Cabanes Espinós
Enginyera agrònoma. Consultora en Qualitat i Seguretat Alimentària. Premiumlab.
Preu
Col·legiats: 250 euros
No col·legiats: 310 euros
Nombre de places
El nombre de places màxim és de 20 alumnes.
Inscripcions
La inscripció al curs s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dia 28 de maig de 2018. Places limitades.
L’organització es reserva la possibilitat de suspendre el curs si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.
Instruccions de pagament
Els col·legiats que us identifiqueu amb usuari i contrasenya podeu sol·licitar que el pagament es faci mitjançant domiciliació bancària.
Sinó, podeu fer un ingrés al c/c ES41 2100 3054 60 2500045971 de “La Caixa”.
A l’ingrés s’ha de fer constar “el cognom+Curs IFS”. Un cop comprovat que el pagament s’ha fet efectiu es confirmarà la inscripció a través d’un missatge de correu electrònic.
Observacions
L’assistència a un mínim del 80% d’hores del curs donarà dret a l’expedició d’un diploma d’assistència.
Els col·legiats en els col·legis d’enginyers tècnics agrícoles, de forest i tècnics forestals també es podran acollir al preu de col·legiat, acreditant la seva condició de col·legiat en el seu respectiu col·legi.
Reserves
Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.