Inici » Esdeveniments » Formació » 1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022) a Lleida

1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022) a Lleida

Inici 29/09/2022
  • Dates: 29 i 30 de setembre de 2022
  • Lloc: Palau de Congressos La Llotja de Lleida

El COEAC col·labora amb el 1r Congrés BIT 2022

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya col·labora amb el Congrés, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre a Lleida. Des del COEAC, hem arribat a un acord amb l’organització d’aquest congrés, amb els següents preus especials:

  • Els col·legiats i col·legiades del COEAC inscrits al V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms tenen, pel dia 30 de setembre, accés gratuït al 1r Congrés BIT 2022. El codi se’ls hi enviarà des de l’organització del propi Congrés d’Agrònoms.
  • Els col·legiats i col·legiades del COEAC (i no inscrits al Congrés) es poden registrar al 1r Congrés BIT 2022 amb un 50% de descompte, utilitzant el codi que se’ls ha enviat des del Col·legi. (Si no has rebut el codi, posa’t en contacte amb la secretaria tècnica i sol·licita’l). Aquesta inscripció inclou l’assistència al Congrés i dinars/refrigeris.

1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022)

El Congrés BIT 2022 està organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic i Fira Lleida.

El Congrés BIT és el primer esdeveniment professional que impulsa solucions per generar noves oportunitats i facilitar el creixement i el desenvolupament dels projectes en bioeconomia. Un punt de trobada de les empreses, start-ups i centres de recerca que lideren el futur de la bioeconomia catalana.

La primera edició va tenir lloc els dies 6 i 7 d’abril a Vic, en el marc del Mercat del Ram. I la segona edició se celebrarà a Lleida el 29 i el 30 de setembre. Les entrades per assistir al congrés estaran disponibles ben aviat i es podran adquirir a la web congresbit.cat.

El Congrés BIT 2022 neix amb la finalitat d’impulsar la transformació del sector primari promovent la incorporació d’estratègies empresarials i innovacions tecnològiques que permetin una producció d’aliments i bioproductes més eficient, saludable i respectuosa envers el medi ambient. El congrés coincideix amb un dels esdeveniments de referència del sector agrari català, la Fira de Sant Miquel de Lleida, d’especialització agrícola.

Inscripcions

Pots tramitar la teva inscripció a través d’aquest formulari.

Documentació relacionada

Share This Post

Torna a Formació