Inici » Àgora » El COEAC col·labora amb el Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia de Catalunya (BIT)

El COEAC col·labora amb el Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia de Catalunya (BIT)

El COEAC col·labora amb el Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia de Catalunya (BIT)

El Congrés BIT 2022 és un esdeveniment bianual que neix amb l’objectiu d’impulsar la transformació del sector primari. Està impulsat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic i Fira Lleida. El Congrés es va estrenar al mercat del Ram de Vic (especialització ramadera) els passats 6 i 7 d’abril de 2022 i seguirà la seva segona jornada en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida (especialització agrícola) els dies 29 i 30 de setembre.

Aquesta segona jornada que se celebrarà a Lleida aquest setembre comptarà amb una cinquantena d’experts en l’adaptació del model productiu. Serà un punt de trobada d’empreses, start-ups i centres d’investigació que canalitzin la transformació del sector primari cap a la bioproducció i bioenergia.

El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) és col·laborador del Congrés BIT i participarà en les activitats del Congrés, que inclouran sessions temàtiques, taules rodones, tallers i ponències sobre el nou model de producció.

Més informació

Notícia al Diari Segre sobre el Congrés BIT a Lleida

Llegeix aquí la notícia completa a la web del diari Segre

       

Share This Post