Inici | 03/04/2024 |
---|
Bag-in-Box: sostenibilitat, vida útil i procés d’envasat
Organitza: DACC i Escola Agrària de viticultura i enologia Mercè Rossell i Domènech
Dia: Dimecres, 3 abril 2024
Lloc: Escola Agrària de Viticultura Mercè. Rossell i Domènech. Sala d’actes. Barri d’Espiells s/núm. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Programa
10.00 h Presentació de la jornada
Pep Escudero. Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech.
10.10 h Presentació de les ponències
Jordi Cols. Decavi.
10.20 h BIB: sostenibilitat i presència en el mercat mundial
Carlos Monllor. Smurfit Kappa BIB.
10.50 h Paràmetres clau de la vida útil del Bag-in-Box
Patrick Vuchot. Director científic a Smurfit Kappa BIB.
11.20 h Pausa cafè
11.50 h Medició de l’oxígen durant l’envasat.
Patrick Vuchot. Director científic a Smurfit Kappa BIB.
12.20 h Bones pràctiques d’envasat i emmagatzematge del BIB
Patrick Vuchot. Director científic a Smurfit Kappa BIB.
12.50 h Torn obert de preguntes
13.00 h Cloenda de la jornada
Inscripcions
A través de RuralCat: Inscripcions
Més informació
Escola Agrària de Viticultura Mercè Rossell i Domènech. José Antonio Escudero. A/e: jaescudero@gencat.cat